Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Herkes buraya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fahrettinkurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 263

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yaw bukadar uzun sure ne yaptiklarini merak ediyorum.

Arkadaslar yeni patch yapiolarsa bunu yapmak icin oyunun kapali olmasi gerekmez oyun acik olur patchi hazirlarsiniz yayinlarsiniz sonra herkes o patchle oyuna girer.

Oyunla ilgili bi ayar yapiyorsaniz bu kadar uzun surmez

yeni ch aciyorsaniz bu da okadar uzun surmez yeni sunucu kiralinir buda patche eklenir bukadar.

Zaten oyun icindeki degisiklikler minishopa item eklenmesi filan bu da patchle olucak bisi neden bu kadar uzun suruyor anlamis deilim ilk defa bi pvp de patchin hazirlanmas bukadar uzun sÜrÜyor

daha once themetin2 oynamistim. Oyun berbatti filan ama adamlar
yeni server actiklarinda bile en fazla 2 saat bekliyorduk

ayrica forumda bilgilendirme filan da yapmiyorsunuz once cok kisa bi sure dediniz sonra 3-4 saat dediniz en son dediginzde su ne zaman acilacagi belli deil : )))))))) noldugunu bile bilmiyoruz nabiyorsunuz ???????????

Başka Sw lerde Bu Kadar Eğlenceli Değilki Zırt Pırt Oyundan Atıyo Sıkıldım Ya :S
Yeni Başladım Bu Sw ye Ama Olsun Zevkliydi İnşallah Fazla Beklemeyiz İyi Çalışmalar.

evet kardes oynadıgım en ıyı pvp deıebılırım ama ben sadece bu hafta oynayabılırım 15 atıl boyunca yanı bnm gıbıde cogu ınsan var ama bu kadar uzun surerse oynayamıcaz

Aslında Uzun Sürmesi Bi Yana Ne Zaman Açılacağını Bilmemekte Canımı Sıkıyo İnşallah Demekten Başka Çare Yok Sanırım :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri