- Konular
- 287
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar forumumuzda bu konuyu başka oyun pack.leri indirmek yerine kendi packinize koymaniz için upload ettim
OLAY ŞU : Oyundaki tüm npcleriniz dans ediyor ışınlayıcı demirci depocunun önündeki şişman kadın gibi komikleri de var xD
Buyrun Linkimiz:
Yapmamız gereken basit oyunumuzun kurulu olduğu dizindeki /pack klasörünün içine .rar'daki 2 dosyayı ; NPC.epk ve NPC(.eix not defteri şeklinde) atıyoruz.
II NoT II : Kendi uploadimdir.yoğunluk olabileceğini düşünerek sabit yapiyorum.Herkes kendi serverinin ya da oyunun packine atsın diye; Mutlaka lazim olur eminim Bir Teşekkürü Çok Görmeyim
OLAY ŞU : Oyundaki tüm npcleriniz dans ediyor ışınlayıcı demirci depocunun önündeki şişman kadın gibi komikleri de var xD
Buyrun Linkimiz:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:
Rar şifremiz : turkmmo.comberc
Yapmamız gereken basit oyunumuzun kurulu olduğu dizindeki /pack klasörünün içine .rar'daki 2 dosyayı ; NPC.epk ve NPC(.eix not defteri şeklinde) atıyoruz.
II NoT II : Kendi uploadimdir.yoğunluk olabileceğini düşünerek sabit yapiyorum.Herkes kendi serverinin ya da oyunun packine atsın diye; Mutlaka lazim olur eminim Bir Teşekkürü Çok Görmeyim