Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Poınt blank silah sorunu !!! Acil !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yarbay55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

yarbay55

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar benim kullandığım tüm silahlarda bu sorun var. silah 30 mervilik 10 tane atıyor ve duruyor daha ateş etmiyo. bıçaktada öyle 2 tane sallıyo duruyo buyüzden çok ölüyorum. bu sorun 23 temmuz poınt blank güncellenmesinden sonra oldu normalde böyle birşey yoktu.. LÜTFEN YARDIM EDİN. DOĞRU DÜZGÜN OYUN OYNAYAMIYORUM.
bilgisayarımın özellkleri : 1024 mb ekran kartı
2048 mb ddr3 1333 mhz
3.0 GHz
oyun içinde hiç kasma yok çok rahat oyunu açarken 3 snde doluyor.
sadece silahta var bu sorun. eğer anlayan biri çıkarsa videoda atabilirim.

YARDIMMM......

Bir sonraki güncellemeyi bekle,yine güncellenince hallolursa sorun,pack eksik yüklenmiştir.Eğer aynı şekilde devam ederse,dosyalardan bazıları işlevlerini kaybetmiş olabilir,bu durumda baştan yükleyin.

Bir sonraki güncellemeyi bekle,yine güncellenince hallolursa sorun,pack eksik yüklenmiştir.Eğer aynı şekilde devam ederse,dosyalardan bazıları işlevlerini kaybetmiş olabilir,bu durumda baştan yükleyin.

teşekkürler yeni güncellenmeyi beklicem. bir SORUM daha olacak benim görevlerim içinde DELİCİ ATIŞ YAP diyor. ben bunu npc ile çatışmada yaptım ama olmadı. noraml insanları mı öldürmen gerekiyor. vede bunun için ne önerirsiniz. hangi harita flan ???

teşekkürler yeni güncellenmeyi beklicem. bir SORUM daha olacak benim görevlerim içinde DELİCİ ATIŞ YAP diyor. ben bunu npc ile çatışmada yaptım ama olmadı. noraml insanları mı öldürmen gerekiyor. vede bunun için ne önerirsiniz. hangi harita flan ???

tabikide npc lerde olmaz. sen normal bir keskin nişancıya gir ordan olur görev birde delici atışmı diyor delici atış ile ölmü diyor bende öl diyordu. +rep plss

Delici Atış İçin M Station Haritasına veya Burning Hall a Girebilirsin.... Ben Msationda 1 Tane Delici Atış Burning Hall da ise 1 günde 4 tane delici atış attım ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri