Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Specialwar En Son Paneli 2011 Panel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miss6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 727

Paneli nasıl buldunuz ?

• süper

• güzel

• iyi

• idare eder

• berbat

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

8 defa ındırılmıs hala bı yorum var yorum arkadasa tesekkur ediyorum yorum yapmadan ındıren herkese haram olsun

hem alıntı yapıyon hemde haram ediyon senn yaptıgın ne oluyor ozaman alıntı yazmadan koymussun sende baskasının hakkını çalmışın

"hem alıntı yapıyon hemde haram ediyon senn yaptıgın ne oluyor ozaman alıntı yazmadan koymussun sende baskasının hakkını çalmışın"

demissin kardesım bu panelı hazırlayanlar vıruslu sekılde hazırlamıs olup paylasıma actılar ben vırusu temızledım demo olan sıtede vırus ola bılır o benım degıl benım sıtede erotık reklam oldugu ıcın demo olarak vermedım paylasıma acık kımsenın hakkını yemıyorum cogu kısı nerden bulacaklarını bılmedıklerı ıcın bende kolaylık olsun dıye ındırdım nasıl kurulucagını anladan bır metın belgesı ekledım tekrar unload edip yukledım ve konu actım paylasıma yardımcı oldun anlıcan belkı panel uzerınde hakkım olmaya bılır ama virusu temızledım ve tekrar unload layarak paylastım bu paylastıgım ıcın bı tesekur ıstıyorum tesekur aslında benım ıcın degıl sız yorum yaptıkca konu ust sıralarda durucak baskalarıda vırussuz ındırıcek yanı benım bu ısten kazancım yok olaya tek taraflı bakma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri