Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ciddi olamazsınız!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hocam dün gece HeawyNinja bana mal dedigi için ss aldım koydum ihlal bölümüne ban yedimi bilmiyorum ama orda bn la ve velet dedigim için bnm nnjayıa ban atmışsiniz.Hmde bnm ss em dolayı.Hırsızlık ss sinde bn serefsiz dedim die hırısıza surama 15gün bana attınız.MuRaTxxx bana baba parasıyla kazanıon dedigi için ss aldım adama hala oyunda geziyor.Halbuki bu bir suç öle demesi.Anlamıyorum tüm oyun kurucular bana karsımısınız garezmi war.Konu açıorum tak kilit.Kanıt koyuyorum tak yine kilit.Amaç ne doruları sölüorum die oyundanmı sogutmak.Anlamıyorumki nnjamın msn adresine 3gün ve 7gün die msf gelmiş galiba tam 7 olması lazım cnkü aynı gün tarihinden baslıyor ban süresi.onu es geceelim ancak bune yani sonuç ne amaç ne.Bakın muratxxx in böle dedigi için sınırsız yemesi gerekior kurallarda öle yazıor ayrıca assagıdaki ss de herkesin içinde bana yine mal diyor al işte

bakın! ve yinede zararlı bn çıkıorum bu nasıl dünya bu nasıl adalet off :ka24:

Kimseye sebebsiz Ban Atılmaz.
Mutlaka Bi Kural İhlalinde Bulunmuştur.
Ayrıca MuRaTxxx Nicki Char Bu Gün İtibariyle Banlandı.

peki sen hırsız birisine serfz desen we o adam senn 4 editini çalsa ne yapardın?
ayrıca nnjamla koydum o ss leri adam dünya kadar küçümseyecek laflar söledi we bn wlet dedim die adamla aynı kefeye kondum.sence bu hakmı söle şimdi.

Kabahatin Bunla Bitmiyor.
2 Charında Banlanmıştı.
Ayrıca Her Kural İhlali Yapan Banlanır.
Daha Fazla Yeterli Kanıtınız Varsa Adresine Ticket Atar Yada Kural İhlali Bölümüne Konu Açarsınız Bizde İlgileniriniz. Konu Kapanmıştır !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri