Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
TAMAMEN OKURSAN ANLARSIN
Merhaba arkadaşlar, Game hosting kategorisine 1 2 saattir bakıyorumda herkes bir malazgirtserverı yüklemiş kendine gidiyor.
Malazgirtserverın ys belgesi yok, sabit reklam bile verebiliyorsa diğerleride verebilir
Evet sabit reklamı herkes verebilir ama tanıtım için forumun kurallarını forumu kullanan herkes kabullenmek zorunda. Malazgirtserver Benim bayiim. Tamamen bizim alt yapımızı kullanıyor, Fiyatlarının ucuz olma sebebi, Yüklü miktarda sunucu aldığından ötürüdür. Ve o sabit reklam ücretlidir. Ticarette arz talep dengesi vardır. Masraf olmadan kazanç olmaz.
Malazgirtserverın konusu kitlenmiyor
Malazgirtserverın konusu aynı günde sabite çıkana kadar 3 defa kitlendi. Her defasında sabitleneceğini hatırlattık 2 sinde açıldı 3 üncüde açılmadı. Sabite çıkana kadar bir kaç saat daha bekledi.
Malazgirtserver neden sabit reklam aldı
Yer sağlayıcı belge başvurusu onaylanana kadar, zaman kaybetmemek adına forum reklam departmanıyla görüşülüp, ücretli reklamın üzerinde modların oynama yapamayacağı bilgisini aldığımıza dair reklam sabitlendi. Muhtemelen 15 20 güne kadar da belge onayı gelecek sistemden ve forumdan sizlere iletilecek.
Nedir bu MalazgirtServer
Malazgirt Server az öncede demiş olduğum gibi tamamen bizim alt yapımızı kullanan bizim ortaklık çalışmamızın ürünü olan, Birlikte çalıştığımız Serhat beyin kendi hosting satış sitesidir. Uygun fiyatla, sunucu kalitesini, bir kaç hafta öncesine kadar devamlı parasının karşılığını alamayan, sunucu hevesi kursağında kalan kişilerin mağduriyetini ufak bir meblağla gidermeye çalışan bir sitedir.
Boş Konularda bizim sitelerimize yüklenmezseniz sevinirim. Malum BEN kimseye yüklenmiyorum, elimden geldikçede destek olmaya çalışıyorum, destek olunmasını beklemediğim gibi, sitelerimin ve bayileriminde sırtlarınızda taşınmasını kabul edemem.
YS Belgesi herşey demek değildir tabi ama TÜZÜK'tür. Evet bayiler ys siz satış yapabilir ama burada bırakmıyorlar. Her organizasyonun kendine göre kuralları vardır. Turkmmo sitesininde bu şekilde bir prensibi var. Hükümet hiç bir zorlukta çıkarmıyor kimseye ys alma konusunda.
Not : modlar konuyu kitlemeden bir kaç saat bırakırsa çoğu kişinin okuyacağını tahmin ediyorum.
Hepinize İyi forumlar Dileriz.
Sevgiler
www.ruzgar.net.tr
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)