HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Slm Arkadaslar Bayadır Tanıtım Yapmıorum Beni Hatırlaya Bilirsiniz Adım HiperiX HamacHi Ve BİRÇOK PvP Serverlarda Sizlere Yardımcı Oldum Beni Hatırlayanlar Benim Yaptım Tanıtımların Boşa Olmadını Hatırlaya Bilirler Ben PvP Ve Hamachi Serverları Beğendim Zaman Paylaşırım TURKMMO Ailesiyle O Yüzden Bu PvP Serverda Sizi de Görmek İsterim.(ßy HiperiX)
Tanıtıma Gecelim
Oyun 45 lwl de baslyıor ve 5m Para Werior.Npc'lerde 65 Silahları SuPerisi Vb. Oyun Yeni Sw Bombos Sw Daha Cok Cok Yeni O Yüzden Toparlanıor.Çelik Dönüsümleri Aktif Silahlarında Aktif Droplar Her Zaman 1000 Ve Para Kolay Kasılıor.Yani 30-70K Arası Cıkıor Ama Baya Cıkıor.Bunlarla Sınırlı Değil Herşey Daha Fazlasını Görmek İstiorsanız! Buyrun Siteniz.(ßy HiperiX)
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Site:www.flzmt2.metin2sunucu.com
Tanıtıma Gecelim
Oyun 45 lwl de baslyıor ve 5m Para Werior.Npc'lerde 65 Silahları SuPerisi Vb. Oyun Yeni Sw Bombos Sw Daha Cok Cok Yeni O Yüzden Toparlanıor.Çelik Dönüsümleri Aktif Silahlarında Aktif Droplar Her Zaman 1000 Ve Para Kolay Kasılıor.Yani 30-70K Arası Cıkıor Ama Baya Cıkıor.Bunlarla Sınırlı Değil Herşey Daha Fazlasını Görmek İstiorsanız! Buyrun Siteniz.(ßy HiperiX)
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Site:www.flzmt2.metin2sunucu.com