Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

BRiaNN & Nikotin vs ve sonucu ortada :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenkomako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

haha köy gülmüş sana ne bizim yoklugumuzdan işimiz gücümüz yokmu bizim :) köy halimize gülmüş gülünücek birsey yokki kimse kimsedende item almas sen anca yatinca vs de konusursun böle 1 carla gelir aranızdan birisi küfür eder itfira atar vs atmaya geldik attik kestik gittik o kadar kisasa kisas üstüne küfür ettiler hakaret ettiler vs bu attik tebrikde istemiyoruz konusma artik gereksiz luzumsus olay bitti biizm gülünecek bi halimizde yok ayrica afk olabiliriz demekki işimiz var :=) sen bunu tabi farkli göstericeksin yattin ya nasilsa vsde hemen baslarsin yok item aliyorsunuz yok toplama itemler yok bilmem neler mert ol azcik vs attik kesildin bitti tebrikde istemiyoruz dedigim gibi gereksis konusma gereksis konular açip ortaligida germe ayrica insan ol sen konu actikca kisasa kisas devam eder neyse iyi forumlar.

asıl Şakirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Gine diyom tüm YAKAMOZ :m08::m08::m08::m08: KAC KİSİNIN İTEMLERIYLE :m08::m08::m08::m08: BRİANNN VAR BİMİIY YOK :m08::m08::m08::m08: BİMİLY VAR BERK YOK :m08::m08::m08: NAN BUNLAR NERDE TEVALETE GİTİ :m08::m08::m08::m08: GELSIN LER 3 3 WS ATAK AKF :m08::m08::m08::m08: REZİLERRRRRRRRRRR BEN KENDIMDEN GURUR DUYDUM DEMEK YAKAMOZDAKİ TÜM İTEMLERI LE ANCA YIKABİLDİ :m08::m08::m08::m08::m08: TÜM BAYRAK SAYİT NASIL BİRİ GELİYORSA DİYERI YOK OLUYORRRRRRR GERCEKTEN SUNA İNANDIM SİZİ İYİ KORKMUSUM :m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08: NE MUTLU BANAKİ KENDİ İTEMLERIMLE KENDİME GUNENEREK WS ATIYOM :m08::m08::m08:YA SİZ SEFERFINIZ VE NAMUSUZ USTUNE YEMİN EDERMIISNIZ BİR BİRİMİZE İTEM VERMEDIK DİYE :):):):):) BASKA SİZE DİYECEK KELİME BULAMIYOM Kİ YAZSAM NEYSE DAHA FAZLA SEVİYENİZE DUSMEYİM :ka19::ka19::ka19: TÜM KÖY GERCEKERI GORDU SENERYACU YAKAMOZ :m08::m08::m08: İYİ FORUMLAR :l04:
:m08: EMMİ VAR OLA YOLUN ACIK OLA EMMİ :) kapatanlar ısıranlar da beter ola emmi :D

Son düzenleme:
asıl Şakirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Gine diyom tüm YAKAMOZ :m08::m08::m08::m08: KAC KİSİNIN İTEMLERIYLE :m08::m08::m08::m08: BRİANNN VAR BİMİIY YOK :m08::m08::m08::m08: BİMİLY VAR BERK YOK :m08::m08::m08: NAN BUNLAR NERDE TEVALETE GİTİ :m08::m08::m08::m08: GELSIN LER 3 3 WS ATAK AKF :m08::m08::m08::m08: REZİLERRRRRRRRRRR BEN KENDIMDEN GURUR DUYDUM DEMEK YAKAMOZDAKİ TÜM İTEMLERI LE ANCA YIKABİLDİ :m08::m08::m08::m08::m08: TÜM BAYRAK SAYİT NASIL BİRİ GELİYORSA DİYERI YOK OLUYORRRRRRR GERCEKTEN SUNA İNANDIM SİZİ İYİ KORKMUSUM :m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08: NE MUTLU BANAKİ KENDİ İTEMLERIMLE KENDİME GUNENEREK WS ATIYOM :m08::m08::m08:YA SİZ SEFERFINIZ VE NAMUSUZ USTUNE YEMİN EDERMIISNIZ BİR BİRİMİZE İTEM VERMEDIK DİYE :):):):):) BASKA SİZE DİYECEK KELİME BULAMIYOM Kİ YAZSAM NEYSE DAHA FAZLA SEVİYENİZE DUSMEYİM :ka19::ka19::ka19: TÜM KÖY GERCEKERI GORDU SENERYACU YAKAMOZ :m08::m08::m08: İYİ FORUMLAR :l04:
wowww ne kızmıs bu cokta gereksiz gülmeler ve abartı var seviyene kıyamam senin :p cok cırpınma gitti kanat kol :rolleyes: Dansa eşlerini iyi seç :)

Son düzenleme:
Birdaha yakomoz vs bambaska loncası veya bu tarz konularda kotu yorum atana ban vardı hani unithking ilgilen lütfen baksana 0nLyYou nun son mesajlarına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri