Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Çinli İle Doktor Temel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maradona5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çinlinin biri iş için Türkiyeye gelir . Yanında da tercümanı vardır . Kalacakları otele giderken yolda kaza geçirirler ve tercüman ölür , çinli işadamı ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır . Aradan biraz zaman geçer ve adam kefeni yırtmıştır . Doktor Temel de kontrol için çinlinin odasına gider çinliye yaklaşır ve yanındaki raporları alıp okumaya başlar . Bu sırada çinli çhan çhin çhun der . Temel anlamaz ve tekrar etmesini ister , çinli biraz daha bitkin bir ses tonuyla çhan çhin çhun der . Ama doktor Temel yine bişey anlamaz lütfen ne demek istediğinizi anlayamadım tekrarlar mısınız der . Çinli son bir gayret çhan çhin çhun der ve ölür . Temel bunun üzerine çinliler akıllı adamlardır sanırım öleceğini anladı ve bana parasını sakladığı yeri söyledi der ve hemen bir tercüman bularak çinlinin kendisine söylediğini tekrar eder . Tercuman türkçeye çevirir : – nefes borusunun üzerine basıyorsun nefes alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri