kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Umut fakirin ekmeği ..??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wolvy2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 418
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yaklaşık 1 saat once aynı başlıkla açmış oldugum konu neden silindi mod? Hakaret etmedim kufur etmedim . ayrıca forum hesabımda banlanmış saçma sapan işler yapıp insanların sizin açıklamalarınıza güvenmesini bekliyorsunuz. Arkadaşlar belliki maddi bi sıkıntı var ortada ve alenen açık bu server açılmayacak. Anlamak için einstein olmaya gerek yok. Sürekli açılacak deniyor ve yine soyluyorum mide bulandırıcı. 3 gündür askıda nasıl kalabilir. Madem acılacak neden açtığım konu siliniyor neden sizi rahatsız ediyor.

server guncellemeden sonra saat 20:00 da açılacak (ilk gun)
server guncellemesi bitmedi gece yarısına kadar acılacak ( ilk gün)
sabah acılacak testler devam ediyor
sabaha yetişmedi mail bekleniyor gelirse oglen kesin( 2. gun)
datacenter e atıldı top
datacenter maili bekleniyor gelince aksama acık( 2. gun)
mail geldi guncelleme yetişmedi gece yarısına yetiştirilecek :p
(Trajikomik bi hal alıyor olay artık :m08: )
site kapanacak diyenlere aldanmayın sabaha acılacak (3. gun)
tum guncellestirmeler tamamlandı aksilik olmazsa yarın oglen (3. gun)
(aksilik olmayacagını idda eden varsa bmw sine iddaya girerim :m08: )

şimdi bana cevap yazanlarda olacak server yoneticilerini destekleyen saf saf.
tekrar soyluyorum art niyetli değilim ama safta olmamalıyız.

Beni çekemeyen anten taktırsın :m08:

Tabiiki server yöneticilierini destekliyeceğim server bugün açılıyor onları hırsızlıkla suçlamayın eğer para yatıran geti iadesini isteyen varsa Admin e bildirsin onla irtibata geçsin o hırsızlık yapmaz paranızı geri iade verir böyle konu açman yanlış Admin veya Moderatörler ,Yetkililer Konu Kilit Ve Bu Hırsızlıkla Suçlayan Üyeye Ban İsteğimi Buraya Yazıyorum.Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Tabiiki server yöneticilierini destekliyeceğim server bugün açılıyor onları hırsızlıkla suçlamayın eğer para yatıran geti iadesini isteyen varsa Admin e bildirsin onla irtibata geçsin o hırsızlık yapmaz paranızı geri iade verir böyle konu açman yanlış Admin veya Moderatörler ,Yetkililer Konu Kilit Ve Bu Hırsızlıkla Suçlayan Üyeye Ban İsteğimi Buraya Yazıyorum.Gereğinin yapılmasını arz ederim.

ozaman biraz okumayı ören orada hırsızlar çaldılar kaçıolar gibi bişe yok okumayı örende gel!!!

OYunada forumada gelme mümkünse. Biraz yüzün varsa. Bilmediği konularda ahkam kestiğin ve server açıldığında komik duruma düşme diye konuyu silmiştim bunu silmiyorum. Forumda yazdıklarımı biraz okusan anlayacaksın ama kafan basmıyor belliki.

Ayrıca güvenmeyen adam oynamasın zorlamı oynatıyoruz ? Para yatıranlardan geri iade isteyen varsa göndersin hesap bilgilerini parasını ödeyip oyun hesabını kapatacağım.

Yaşını bilmiyorumda zeka yaşın baya düşük belliki o yüzden forumdan tekrar banlıyorum seni, biraz yüzün varsa gelme :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri