[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Vps serverime GM arıyorum !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrkabaca112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 284

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

2.5 yıl sözleşmeli VPS server açtım Emeklik server Gm arıyorum !

- Yaş sınırı 14+
- Online saat 5+
- mr.kabakabaca@hotmail.com :):m08::l03::m08::ka19::l04::rolleyes::cool:;):eek::ka24::mad::o:D:(:p:):cool:

• Adı :Eren Emre
• Soyadı :Sapanca
• Yaşı :19
• YaşadığıM Yer :Ankara
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Türk Serverinde Başvuru Yaptım Ama Yaşım Tutmamıştı Yine Yapacaktım Şimdi Ama Elimde Bulunan Çar Olmadığı İçin Yapmadım. Hile Tehşisi - Ban Atma - Edit Verme Gibi Şeyleri Yapabilirim. Script Dili : PHP - HTML - CSS biliyorum.Programlama Dili : Visual - Delphi - Java | Ayrıca Web Tasarımındada Fazla Olmasada Uzmanlığım Vardır. İstediğiniz Bir Sitenin Tasarımını Kendime Göre Kodlayabilirim. Kayıt Ol Paneli Yapma Filan - Market Yapımı. Özel Silah - Zırh Tasarımı Yaparım..
• Günlük Online Süreniz : 10-12 Saat
• Özellikleriniz : Eski Uzmanlık Alanım HACKER likti. Ondan Kalan Bilgilerim Var. Site - Server Hacklanmaya Son Bırakırım . Hamachiyi VDS [Virtual Driver Server] VPS demiyorum ! Dikkat edin VDS Diyorum . VDS Yapabilirim. Web Design Yaparım Site Ayarlarını Ben Yaparım. Forum Kurma - Script
• İletişim Adresi :mercuredestek@hotmail.com.tr
• Diğer / Ek : GM ' lik yaptığım serverler.
| SERVER KAPANDI (VPS) | [TL]M2TurKo
| SERVER KAPANDI (VPS) | [TL]Eren
| SERVER KAPANDI (VDS) - SİTE TASARIMI BANA AİTTİR. | [GA]EmReSpnC

Hamachi - VDS - VPS Benim İçin Fark Etmez GM Olabilirim...

SAYGILAR | EMRE EREN SAPANCA | dragonHa - TurKo - RubbLe

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri