Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Admin bey mmolirayı geri vermek için sebep soyle dedınız sebepleri saydım onlar yetmedi birde diğer oyunculara haksızlık olur dedınız oylaa actım ondada cevabımı verdım daha ne ıstıyorsunuz anlamıyorum.250 tl sizin için ne kadar değerli bilmiyorum ama benım için çok değerli simdi d onu verıp 1-2 gun kullanıp itemleri atmak cok kotu bırsey lutfen yardım edin artık dedıgınz herseyı yaptım herkez kullanıcaların değişmesini istiyor.Düzgün sebebimde daha ne olacak.Lütfen anlayışlı olun ve yardım edin
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yahu arkadaş ben sana mmolira verdimmi verdim ?
Sen gidip kendin item seçip aldınmı aldın ?
İtemleri kullanıyım 2 gün sonra değiştireyim diye birşey yok maalesef. Sanki zorla verdim itemleri sana. Sana 1 kere seçme hakkı verdim bir daha da vermem.
Tekrar tekrar konu açıp özel mesaj atmana gerek yok!
Yahu arkadaş ben sana mmolira verdimmi verdim ?
İtemleri kullanıyım 2 gün sonra değiştireyim diye birşey yok maalesef. Sanki zorla verdim itemleri sana. Sana 1 kere seçme hakkı verdim bir daha da vermem.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)