farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

100% onaylanan Adsense basvurusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geforce38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 229

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öcelikle mail hesabı açın.

Zvolte si uživatelské jméno - Kullanıcı adınız
Heslo - Parola
Heslo znovu - Parola tekrar
Kontaktní e-mail - Kontakt mailiniz yani kayıtlı olan bir mail adresiniz ornek xxx@gmail.com
Rok narození - Doğum yılınız
Kontrolní otázka - Guvenlik sorunuz ( rodne prijmeni matky ) bunu secin annenizin kızlık soyadı
Odpověď - Güvenlik soruusunun yanıtı
Ověřovací kód - Güvenlik kodu

Souhlasím s podmínkami použití služeb - bunu işaretleyin

Zalozit ucet deyin ve mailiniz tamam sonrada Jdi na Mail e tıklayın

Sonrada bu maille google adsenseye basvurun en gec 24 saate onaylanıyor adsense hesabınız. 23 adet onaylattım ama bunu para karşılığı yapmadım bu işe para alanlar var onları önelemek için paylaşım yaptım.

not: Seznam.cz firması ile google cek cumhuriyetinde ciddi bir rekabet içinde senzam.cz pazarın %70 ine hakim google da seznamdan gelen herkesi kendine çekmek istiyor.

Önemli: Adsenseye başvurduktan sonra mailinizi açıp sitesinden adsenseden gelen maili onaylamanız lazım aksi takdirde başvuru alınmaz.

Birde Adsense başvurusu esnasında size sorulan BIZI NEREDEN Duydunuz Kısmında Seminer ve Fuarlar seçeneğini seçiniz lütfen ...

% 100 Google Adsense Başvurusu Teyyiti İçin Şarttır...
Saygılar

Teşekkürler, ancak ben sıradan düz başvuruyorum adsense'ye 2 saate onaylandığı oluyor gerek yok bu işlere. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri