Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
By M.Mungo Multihack ver1.1
DipNot:Arkadaşlar ben bu hileyi Almanyada öğrendim hile zaten alman malı olduğunu belirtiyor. Bana ALINTI ''DEMEYİNN'' Anlayamayan beni oku dosyasından anlar!
İÇİNDEKİLER :
-Bewegungsspeed
-Angriffsspeed
-Nebelhack
-Zoomhac
-AutoAngriff
-AutoPickup
-Autopotter
-Moblock
-Skill FunHack
-AutoAufsteher
-Combohack
-Schmiedhack
BEYLER HIZI VE ATTACKI FAZLA KAÇIRMAYIN MESELA 150 OLUNCA (HERHANGİ BİRİ) ATIYOR.
COMBOYU DA AÇMAMANIZI TAVSİYE EDERİM YİNE ATIYOR AMA AZ KİŞİ VARSA AÇARSINIZ.GELELİM KURULUMA
-Hilede 2 multihack var biri Alman versiyonu biri de ingilizce birini seçip diyerini başka bir klasör açıp(klasörün adı ne olursa olsun) içine koyuyoruz (atıyoruz) daha sonra ;
-Metin2 yi açalım
-Torrent yaptıktan hemen sonra hileyi açalım( Alman sitesinde öyle yazıyordu)
-Karakterimizi açıp oyuna girelim F12 ya da F5 hile panelini açacaktır istediğinizi yapınız...
SİZ +REP LERİ VE YORUMLARI EKSİK ETMESSENİZ DİĞER VERSİYONLARDA GELECEK!!!!!!
Alternatif:
RAR ŞİFRESİ: L0giTech
DipNot:Arkadaşlar ben bu hileyi Almanyada öğrendim hile zaten alman malı olduğunu belirtiyor. Bana ALINTI ''DEMEYİNN'' Anlayamayan beni oku dosyasından anlar!
İÇİNDEKİLER :
-Bewegungsspeed
-Angriffsspeed
-Nebelhack
-Zoomhac
-AutoAngriff
-AutoPickup
-Autopotter
-Moblock
-Skill FunHack
-AutoAufsteher
-Combohack
-Schmiedhack
BEYLER HIZI VE ATTACKI FAZLA KAÇIRMAYIN MESELA 150 OLUNCA (HERHANGİ BİRİ) ATIYOR.
COMBOYU DA AÇMAMANIZI TAVSİYE EDERİM YİNE ATIYOR AMA AZ KİŞİ VARSA AÇARSINIZ.GELELİM KURULUMA
-Hilede 2 multihack var biri Alman versiyonu biri de ingilizce birini seçip diyerini başka bir klasör açıp(klasörün adı ne olursa olsun) içine koyuyoruz (atıyoruz) daha sonra ;
-Metin2 yi açalım
-Torrent yaptıktan hemen sonra hileyi açalım( Alman sitesinde öyle yazıyordu)
-Karakterimizi açıp oyuna girelim F12 ya da F5 hile panelini açacaktır istediğinizi yapınız...
SİZ +REP LERİ VE YORUMLARI EKSİK ETMESSENİZ DİĞER VERSİYONLARDA GELECEK!!!!!!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Alternatif:
RAR ŞİFRESİ: L0giTech
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)