HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar
Bir Çogumuz Forumda Yararlı Konulara Nasıl +Rep Verilecegini Bilmiyor Ve Hatta Bu Soruyu Soran Bir Çok Kişi Gördüm
Bu Yüzden Resimli Bir Anlatım Yapmaya Karar Verdim
İlk Olarak Eğer Okuduğumuz Konuyu Begendiysek Ve O Üyeye +Rep Vermek İstiyorsak Profil Bilgilerinin Altındaki Terazi Simgesine Tıklamamız Gerekmektedir
Resimdeki Gibi Yapıyoruz
Resimdeki Gibi Teraziye Tıkladıktan Sonra Karşımıza Söyle Bir Ekran Geliyor
Resimde Gösterdiğim Gibi Kutucuğa Herhangi Bir Rakam Yazdıktan Sonra Kırmızı İle İşaretlediğim Değerlendir Yazısına Tıklıyoruz
Son Olarak
İşte Sonuç +Repimizi Vermiş Olduk
Kırmızı İle İşaretlediim Tamam Yazısına Basarak İşlemimizi Bitiriyoruz
Arkadaşlar Umarım Faydalı Olmuştur Moderatörlerimden Konunun Sabitlenmesini Rica Ediyorum Çünkü Çoğu Kişi +Rep Vermeyi Bilmiyor Ve Bu Konu Çok Yararlı Olabilir
Arkadaşlar Herşeyi Kendim Hazırladım Hiç Bir Yerden Alıntı Değildir Fotoğraflar Bana Aittir Bir +Rep Verirseniz Sevinirim Ama +Rep Vermeseniz Bile Bir Teşekkür Ederim Yazmanızda Yeter
Bir Çogumuz Forumda Yararlı Konulara Nasıl +Rep Verilecegini Bilmiyor Ve Hatta Bu Soruyu Soran Bir Çok Kişi Gördüm
Bu Yüzden Resimli Bir Anlatım Yapmaya Karar Verdim
İlk Olarak Eğer Okuduğumuz Konuyu Begendiysek Ve O Üyeye +Rep Vermek İstiyorsak Profil Bilgilerinin Altındaki Terazi Simgesine Tıklamamız Gerekmektedir
Resimdeki Gibi Yapıyoruz
Resimdeki Gibi Teraziye Tıkladıktan Sonra Karşımıza Söyle Bir Ekran Geliyor
Resimde Gösterdiğim Gibi Kutucuğa Herhangi Bir Rakam Yazdıktan Sonra Kırmızı İle İşaretlediğim Değerlendir Yazısına Tıklıyoruz
Son Olarak
İşte Sonuç +Repimizi Vermiş Olduk
Kırmızı İle İşaretlediim Tamam Yazısına Basarak İşlemimizi Bitiriyoruz

Arkadaşlar Umarım Faydalı Olmuştur Moderatörlerimden Konunun Sabitlenmesini Rica Ediyorum Çünkü Çoğu Kişi +Rep Vermeyi Bilmiyor Ve Bu Konu Çok Yararlı Olabilir
Arkadaşlar Herşeyi Kendim Hazırladım Hiç Bir Yerden Alıntı Değildir Fotoğraflar Bana Aittir Bir +Rep Verirseniz Sevinirim Ama +Rep Vermeseniz Bile Bir Teşekkür Ederim Yazmanızda Yeter

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...