noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

ßßßßßßßßßßßßß

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xMyDoGuKaNx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 292
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

mrb bn mydogukan.çarlarımı yhani k0br4 myhotgirl 62tavsan62 wsws hepsini bikaç kişiye werdim msn felan werdim.Bu arada bana hırsız diyenler ebir açıklama yapyıım blki inanmazsın orası siz kalmış bir sorun pc ye keylogr yedim kndi çarlarım we eidlterim olmak üzere hesi gitti aynı şey leonardo nunda başına gelmişti!.
Beni soyan kişiliksizn ismi Fizyologtur yhani yeni çarınn ismi bu.ztn ondaki editlere bakrsanız hepsin bnm editlerimin aynısı we sizin editlerinizde ondadar ciddiym.bu fizyolog un yançarı BYKninjadır.Belki inanırsınız blki inanmazsınız ama cidden bn sizin eşyalrına dokunmadım almadım bnm 16 editimde gitti.artık ticket fln ataya grk duymuorum cnkü bıktım herkese iyi oyunlar bnden size tavsiye kimseye msn wermeyin yada face

ÇARlarım K0BR4 MyHotGirL 62tavsan62 bunlar önceki çarları 70 fln olan akrdaslara werdim onlar oynası die hiç birinde bn yokum.lütfen akkınızı helal edin ama helalik bişi yok ztn bn almadım ama ynee ederseniz edin.Bnm bu oyuna basladıgım ilk zamnlardaki tavrımı we arkdaslıgımı hatırlyın ozamn anlarsnızı bnm böle biris olmadıgımı inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri