Server Files arıyorum paylaşabilecek hayır sever var mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samanasu35

Level 5
Konular
15
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
Başarım Puanı
90
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 14 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar birçok server files vhd uzantılı, ben bunları vps serverimde kullanamıyorum (kullanılıyorsa da ben bilmiyorum). tar.gz uzantılı krabab'ın paylaştığı 2 files var, bir tanesini kurdum server çöktü (hata bende sanırım, servere format attılar). bir diğerini kurdum ox yok, zombi map yok ve kristal yok (kule 9 katmı kontrol etmedim) ve gereksiz itemler de düşüyor (kurt pençesi, kurba bacağı gibi)

şu pvp server şirketlerinin tanıtımlarında kullandıkları gibi bir server files paylaşabilecek olan var mı acaba, tar.gz formatında.

çok şey istiyor demezsiniz umarım

1. 120 lvl silahlar
  2. kraliyet zırhları ve turkuaz zırhlar ekli (beyaz,altın kraliyet olmasada olur ama olursa güzel olur)
  3. 200 drop bugsuz
  4. zombi mapli
  5. kristal oda ve sabir buz ejderi
  6. 9 kat (mümkünse türkçe) azrail
  7. gereksiz itemler düşmesin
  8. g-p npc, skill sıfırlama, cinsiyet değiştirme, kahraman zalim vs ekli
  9. ışınlama, depocu, pot, binek yüzüğü olan
  10. mümkünse yeni metin taşları ve +5 den sonraki ruh taşları da olsun

arkadaşlar çok şey istiyorsun diyeceksiniz belki ama, vhd formatında var bu tarz paylaşımlar. örn:

ama vhd formatında. sırf bu yüzden hamachi li server kurdum. navicat bağlanıyor ama file zilla "bağlantı zaman aşımına uğradı" diyor. game dosyasını çekemedim o yüzden. serveri aldım, 2 haftadır bi halta yaramıyor. allah aşkına biri yardım etsin bu konuda bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)