emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Sambacının Ada Hayali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kill For You
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
Bundesliga ekibi Wolfsburg ile yolları ayıran Brezilya'lı ortasaha futbolcusu Diego, kariyerine İngiltere Premier Lig'de devam etmek istiyor.

Berlin - Geride kalan sezonun başında Juventus'tan 15.5 Milyon Euro bonservis bedeliyle Wolfsburg'a transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, Bundesliga'da 30 maçta görev almış ve 6 gol atıp 8 de asist yapmıştı.

Teknik direktör Felix Magath ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Almanya'daki kariyeri kısa süren ortasaha futbolcusu, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"İngiltere'de oynamayı çok istiyorum. Birçok kulüple görüşmeler sürüyor. Yeni takımımın neresi olacağını söylemek için şu an erken. Premier Lig'de yer almak harika olur. Gelen tüm teklifleri dikkatli bir şekilde değerlendiriyorum. Hayalim Premier Lig'de forma giymek. Transferi netleştirmek için sabırsızlanıyorum."

Aston Villa ve Liverpool kulüpleriyle adı anılan Brezilya'lı futbolcu, yıldızının parladığı Werder Bremen'de 2006-2009 yılları arasında forma giymiş ve 84 lig maçında görev alıp 38 kez fileleri havalandırmıştı.

2006 yılında Porto'dan 6 Milyon Euro karşılığında Werder Bremen'e transfer olan Diego, Alman ekipteki ilk sezonunda 46 maçta forma giyip 14 gol atarken, Bundesliga'da yılın futbolcusu seçilmeyi başarmıştı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri