Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

3.Fatih Terim dönemi başladı :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qReaTh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 171

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fft1mm1464868.jpg

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena`da yapılan törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "2011-12 sezonu ümit ederim ki hepimizin istediği gibi geçer. Hepimizin hedefi aynı. Bizim de hedefimiz başarı. Bu başarı için bir çok yöntem var. Bunlardan bazıları da bizim arkadaşlarımızla beraber, (Bundan sonrasını nasıl halledebiliriz?) diyeceğimiz yöntemler olacak. Eksikleri görüp, süratle üzerine gitmeye çalışacağız. Takdir edersiniz ki biraz geç geldik. Bir telaşımız yok ama acelemiz var. Buradan hareket edeceğimize herkes emin olabilir" diye konuştu.

"Galatasaraylı Fatih yuvasına dönmüştür. Benim için asıl cümle ve ana fikir budur" ifadesini kullanan Terim, imza töreninin formaliteden ibaret olduğunun altını çizerken, "Galatasaray`da 11 yıl top oynadım, 8 yılı kaptanlıkla geçti. Ardından 6 yıl antrenörlük yaptım. Bunun 1 yılı kötüydü, 1 yılı ikincilikti. Dört yılı da kupalarla doluydu. 17 yıl aktif olarak görev yaptım. O yüzden bu kulüpte hem futbolcu, hem antrenör, hem de genel kurul üyesi olarak kendi yuvama döndüğümü düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Terim, bulundukları yerin Aslantepe olduğuna dikkati çekerek, "Florya`yı da aslan yuvası haline getiririz. Bundan sonraki yolumuzun adını da aslan yolu koyarız. Bu üçlüyle beraber Galatasaray en güzel günlere doğru gider inşallah. Bu hepimizin üzerinde duracağı önemli bir konu" dedi.

"FLORYA`NIN BİR ANAHTARI YOK"
Kamuoyunda Florya`nın anahtarı konusunun gündeme getirildiğine dikkati çeken Terim, bunun önemli olduğunu söylerken, şöyle devam etti:
"Florya`nın anahtarı meselesi bir hayli klişe haline geldi. Açıklık getirmek istiyorum. Florya`nın bir anahtarı yoktur. Florya`nın anahtarı da bende değildir, olmayacaktır da. Florya Galatasaraylılarındır. Dolayısıyla bu algılamayı daha ciddi ve doğru düzeye çekmek istiyorum. Florya, tüm Galatasaraylıların gelebileceği, herkesin beraber üzülüp, beraber sevineceği bir mabet olmalıdır. Orası Galatasaraylılarındır. Benim hiçbir zaman olmadı, bundan sonra da olamaz."

Galatasaray`da geçmişte imza atılan başarıların ve bu başarılara imza atan kişilerin önemli olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Ancak bunlarla övünürken, bundan yakalayacağımız yeni başarılar, yeni ilkler, hepimizi sevince boğacak yeni önemli başarılar elde etmeliyiz. Onun için buradayız. Tüm camia olarak birlik içinde bu sonuçlara varırız" ifadelerini kullandı.

Terim ayrıca, kendisine bu güveni gösteren ve bu onurlu görevi tevdi eden Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal başta olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri ve tüm sarı-kırmızılı camiaya teşekkürlerini sundu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri