Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Potada 'devam' kararı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 146

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fft1mm1463278.jpg

Trabzonspor Basketbol Takımı, mali kriz nedeniyle kulübü önce satma kararı almış ardından bunun yerine basketbol şubesini kapatmayı kararlaştırmıştı. Ancak Trabzonspor`un kapatmayı düşündüğü Basketbol Takımı yönetimi, camiadan ‘kapatılmaması` yönünde gelen baskılara daha fazla dayanamadı. Önceki gün bir araya gelen Bordo-Mavili ekibin kurmaylarının, sponsor konusundaki bazı çalışmaların da etkisiyle ‘devam` kararı aldıkları öğrenildi.
Bütçe 3 milyon TL
Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar ve ekibinin, 3 milyon TL`lik bir bütçe ile takımı ligde tutmaya çalışacakları öğrenildi. Gelecek sezon da Beko Basketbol Ligi`nde mücadele edecek Karadeniz temsilcisinde Ayar`ın, 4 Temmuz`da geniş kapsamlı bir basın toplantısı ile yol haritalarını belirleyecekleri bildirildi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst