Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar baya bi gitar veya herhangi bi enstruman çalan arkadaşımızın büyük sorunu akort ayarlamaya yarayan bu programı sizlerle paylaşıyorum.
Bu programı kullanmak için ihtiyacımız olan tek şey Mikrofon .
Mikrofonumuzu açıyoruz ve gitarımızın orta kısmındaki boşluğa getiriyoruz . Resimdeki gibi cent yazılı olan ibre sıfıra getiricez . Eğer +1 veya +2 gibi +'lı ifadeler gösteriyorsa telimizi sola doğru gericez . -'li ifadeler gösterirse sağa doğru çevirerek gevşeticez. Diyelim en üst teli yani "mi"yi yaptınız alttaki tele geçiceksiniz bi ayar yapmanıza gerek yok siz sadece o telden ses verin program sesi alınca bi üste kayar (A'ye) ve hata payını gösterir.
Resimli Anlatım :
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 776x708.
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 782x708.
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 778x709.
Bu programı kullanmak için ihtiyacımız olan tek şey Mikrofon .
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mikrofonumuzu açıyoruz ve gitarımızın orta kısmındaki boşluğa getiriyoruz . Resimdeki gibi cent yazılı olan ibre sıfıra getiricez . Eğer +1 veya +2 gibi +'lı ifadeler gösteriyorsa telimizi sola doğru gericez . -'li ifadeler gösterirse sağa doğru çevirerek gevşeticez. Diyelim en üst teli yani "mi"yi yaptınız alttaki tele geçiceksiniz bi ayar yapmanıza gerek yok siz sadece o telden ses verin program sesi alınca bi üste kayar (A'ye) ve hata payını gösterir.
Resimli Anlatım :