- Konular
- 2,390
- Reaksiyon Skoru
- 686
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 280
- MmoLira
- -7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Haydar Kemal Ateş, maç sonrası yaptığı açıklamada, yarı final maçında galip ayrılmalarına rağmen takımın etkili bir oyun sergilemediğini söyledi. Takımın sezon içerisinde kadrosunun erozyona uğradığını belirten Ateş, "Bu tip takımlarda tek maçlı turnuvalarda oynamak o kadar kolay değil. Oyuncuları dinlendirme durumu da olmuyor. Kötü bir maç çıkardık. Bu turnuvada kötü oynama hakkımızı kullandık diyebiliriz. Galip geldik, ama oyunumuz etkili değildi. Nicole ilk defa şut idmanına çıktı. Faydalanabilir miyiz, diye düşündük. Oynaması bile problemli. Onu bugün oynatmamın nedeni savunma anlaşıma yardımcı olmasıdır" dedi.
Tarsus Belediye Basketbol Takımı oyuncusu İlsu, Fenerbahçe'yi tebrik ederek, sarı lacivertli ekibe finalde başarılar diledi.
Tarsus Belediyesi Antrenörü Erdal Yeğin ise, maçın kurgusunu ve temposunu kontrol etmeye çalıştıklarını belirterek, "Bunda da zaman zaman başarılı olduk. Sonuçta Fenerbahçe'ye atacağınız her şut ve turnike çok önemli. Biz asla mağlubiyeti baştan kabul ederek çıkmadık. Bu kurgu içinde oynamaya çalıştık. Gerçekten rotasyonu iyi olan bir kadro. Güçlü bir ekiple oynuyorsunuz. Mağlup olduk. Burada ben oyunculara teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren Tarsus Belediyespor, Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde sezonu kapadı. Ben gerek Türkiye Kupası'nda ve play-off'ta sonuna kadar gidecek olan takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.
Tarsus Belediye Basketbol Takımı oyuncusu İlsu, Fenerbahçe'yi tebrik ederek, sarı lacivertli ekibe finalde başarılar diledi.
Tarsus Belediyesi Antrenörü Erdal Yeğin ise, maçın kurgusunu ve temposunu kontrol etmeye çalıştıklarını belirterek, "Bunda da zaman zaman başarılı olduk. Sonuçta Fenerbahçe'ye atacağınız her şut ve turnike çok önemli. Biz asla mağlubiyeti baştan kabul ederek çıkmadık. Bu kurgu içinde oynamaya çalıştık. Gerçekten rotasyonu iyi olan bir kadro. Güçlü bir ekiple oynuyorsunuz. Mağlup olduk. Burada ben oyunculara teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren Tarsus Belediyespor, Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde sezonu kapadı. Ben gerek Türkiye Kupası'nda ve play-off'ta sonuna kadar gidecek olan takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.