- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba Airrivals'tan canım sıkıl o yüzde başka bir oyun oynamak istiyorum onun için darkorbit te çar verene airrivals taki çarımı vereceğim..
72 lwl bg dir(oyunda hiç bir şekilde kötü tanınmaz sadece bir kez konuşma ban'ı yedi sadece 10 dk )
Bawoo su ii dir yetenekler açık (bb ve görünmezlik hariç)
73 lwl palanga perde si ve üstünde şuan 72 valkirie boss perde bulunmaktadır(tamamlanmış deil)
statları oyunu ii bilmediğim için başta birass dağınık verdim(stat sıfırlama kağıdı wardır)
72 lwl plazma efektli şahinsisi wardır olasılık basılıdır(şekil oluyor efektli şahinsi )
yaklaşık 14m parası war itemlerde fena deil(credisi yk)
72 lwl bg dir(oyunda hiç bir şekilde kötü tanınmaz sadece bir kez konuşma ban'ı yedi sadece 10 dk )
Bawoo su ii dir yetenekler açık (bb ve görünmezlik hariç)
73 lwl palanga perde si ve üstünde şuan 72 valkirie boss perde bulunmaktadır(tamamlanmış deil)
statları oyunu ii bilmediğim için başta birass dağınık verdim(stat sıfırlama kağıdı wardır)
72 lwl plazma efektli şahinsisi wardır olasılık basılıdır(şekil oluyor efektli şahinsi )
yaklaşık 14m parası war itemlerde fena deil(credisi yk)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...