HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:ka24:arkadaşlar hack gerçekten çalışmaktadır herşey tam dır resimleri göstercem dehşet gibi hack
hack özellikleri
combo typle
attack speed
move speed
teleport
gece gündüz karlı hava ayarı
[/URL] Uploaded with
resim2:
[/URL] Uploaded with
üstteki 2 charda benim dir şimdi hack nasıl olur ona gelelim
v1.0 multihack
klasörün içindekileri metin2 klasörünün içine atıyoruz pack klasörünün içindekileride metin2 deki packın içine atıyoruz
değişime evet diyoruz oyuna Anti Torrentten giriyoruz.F5 basarak hile penceresini açıp kullanmak istediğimiz özelliklere
on diyoruz hile torrent güncellemesinden sonra kayboluyor yeniden atmanız gerekir
hilemizde hızlı atak hızlı koşma canavar çekme item yada silah basma gece-gündüz yapma kar yağdırma
para toplama kombo ve görünmezlik bulunmaktadır.
1. zoom & nebel
2. F11 - normal demirci: envanterin 1c. kısmına 1.ci sırasına koyacaksın demirciye gitmeden demircide basar gibi itemini ve silahını yükselteceksin.
2.a F12 - şeytan kulesi demircisinin olduğu katta
3, F10 - lockmob hayvanları çekme
4. F5 - hile penceresi on/off
5. F6 - kırmızı ve mavi pots on/off
6. F7 - Para toplama on/off
7. F8 - otomatik saldırı
8. F9 - At çağırma
atak hızını 150 nin üstüne çıkmayın oyundan atar comboyu kullanmayın kısa süre sonra oyundan atar
atak hızı savaşçı çift elli silahlarda 150 kılıçlarda 140 ninja ve şamanlarda 130-140 arası değişiyor vurma sorununu 7x ile çözersin
pot basmak için değerler %100 olmalı on açık olmalıdır
hazırlayan : By 0001e
TURKMMO VE ÜYELERİ İÇİN HAZIRLANMIŞTIR
lİNKLERE GELELİMMM:
hack özellikleri
combo typle
attack speed
move speed
teleport
gece gündüz karlı hava ayarı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/IMG]resim2:
[/IMG]üstteki 2 charda benim dir şimdi hack nasıl olur ona gelelim
v1.0 multihack
klasörün içindekileri metin2 klasörünün içine atıyoruz pack klasörünün içindekileride metin2 deki packın içine atıyoruz
değişime evet diyoruz oyuna Anti Torrentten giriyoruz.F5 basarak hile penceresini açıp kullanmak istediğimiz özelliklere
on diyoruz hile torrent güncellemesinden sonra kayboluyor yeniden atmanız gerekir
hilemizde hızlı atak hızlı koşma canavar çekme item yada silah basma gece-gündüz yapma kar yağdırma
1. zoom & nebel
2. F11 - normal demirci: envanterin 1c. kısmına 1.ci sırasına koyacaksın demirciye gitmeden demircide basar gibi itemini ve silahını yükselteceksin.
5. F6 - kırmızı ve mavi pots on/off
7. F8 - otomatik saldırı
8. F9 - At çağırma
atak hızını 150 nin üstüne çıkmayın oyundan atar comboyu kullanmayın kısa süre sonra oyundan atar
atak hızı savaşçı çift elli silahlarda 150 kılıçlarda 140 ninja ve şamanlarda 130-140 arası değişiyor vurma sorununu 7x ile çözersin
pot basmak için değerler %100 olmalı on açık olmalıdır
hazırlayan : By 0001e
TURKMMO VE ÜYELERİ İÇİN HAZIRLANMIŞTIR
lİNKLERE GELELİMMM:
Konunun aslı burada başkalarından çalıp kendin hazırlamş gibi millete anlatmaya çalışma
Kamarun Multihackv1.0 multihack
hile sayesinde oyunu sis olmadan oynuyoruz.aynı zamanda kamera zoom özelliği olduğu için görüntüyü istediğiniz gibi yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyoruz.
1. zoom & nebel
5. F6 - kırmızı ve mavi pots on/off değerler %100 getirilmeli
7. F8 - otomatik saldırı
8. F9 - At çağırma
atak hızı 150 de atanlar 140 indirip on u tıklayıp oyunu oynasınlar
hilenin çalışlıştığını ve nasıl çalıştırılacağını anlatan görüntülü video linki
BENİM VERDİĞİM HİLERİ ÇALIŞTIRAMAYANLAR VERDİĞİM LİNKTEKİ METİN2 İNDİRİP MASA ÜSTÜNE ATIP GÜNCELLESİNLER DAHA SONRA HİLELERİ İÇİNE ATSINLAR İŞTE LİNK
işte virustotal sonuçları
İşte linkler
buda güncellemede kaybolmayan 7x.sadece her güncellemeden sonra index i içne atıp çalıştırabilirsiniz 7x yeni hile erkek savaşçı,erkek sura, kadın ninja kadın şamanda çalışır.videodaki 7x
buda 7x için gerekli güncel index boyutu çok küçüktür
Parça1 Ve Parça2 dosyalarını birleştirebilir 2 sinide aynı yere atıp bütün karakterlerde kullanabilirsiniz.Kısa mesafeli 7x 2 parçaya ayrılmış halidir
buda 7x yeni hile erkek savaşçı,erkek sura, kadın ninja kadın şamanda çalışır.Parça1
buda 7x yeni hile kadın savaşçı,kadın sura, erkek ninja erkek şamanda çalışır.Parça2
buda hepsinde çalışan kısa mesafeli 7x bütün erkek ve kadın karakterlerde çalışır.Hepsinde çalışan uzun mesafeli vuran 7x vermiyorum çünkü ban yeme ihtimali çok yüksek olduğu için vermiyorum.
bu da 7x ile kasılma video linkleri
Video:
Video:
SORUNLA KARŞILAŞMAK İSTEMİYORSANIZ TEMİZ GÜNCEL METİN2 DE DENEYİN
27 Nisan güncellenmesinden itibaren çalışmaktadır
çekme özelliği çalışıyor çekme hilesi bazı serverlerde bazı bölgelerde çalışır donma sorununu mouse nin sag tuşuna basıp donma etkisiz hale gelir çekmenin çalıştığının kanıtı olarak sayfaya yeni resim ekledim bakabilirsin
Kamarun Multihackv1.0 multihack
hile sayesinde oyunu sis olmadan oynuyoruz.aynı zamanda kamera zoom özelliği olduğu için görüntüyü istediğiniz gibi yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyoruz.
1. zoom & nebel
5. F6 - kırmızı ve mavi pots on/off değerler %100 getirilmeli
7. F8 - otomatik saldırı
8. F9 - At çağırma
atak hızı 150 de atanlar 140 indirip on u tıklayıp oyunu oynasınlar
hilenin çalışlıştığını ve nasıl çalıştırılacağını anlatan görüntülü video linki
BENİM VERDİĞİM HİLERİ ÇALIŞTIRAMAYANLAR VERDİĞİM LİNKTEKİ METİN2 İNDİRİP MASA ÜSTÜNE ATIP GÜNCELLESİNLER DAHA SONRA HİLELERİ İÇİNE ATSINLAR İŞTE LİNK
işte virustotal sonuçları
İşte linkler
buda güncellemede kaybolmayan 7x.sadece her güncellemeden sonra index i içne atıp çalıştırabilirsiniz 7x yeni hile erkek savaşçı,erkek sura, kadın ninja kadın şamanda çalışır.videodaki 7x
buda 7x için gerekli güncel index boyutu çok küçüktür
Parça1 Ve Parça2 dosyalarını birleştirebilir 2 sinide aynı yere atıp bütün karakterlerde kullanabilirsiniz.Kısa mesafeli 7x 2 parçaya ayrılmış halidir
buda 7x yeni hile erkek savaşçı,erkek sura, kadın ninja kadın şamanda çalışır.Parça1
buda 7x yeni hile kadın savaşçı,kadın sura, erkek ninja erkek şamanda çalışır.Parça2
buda hepsinde çalışan kısa mesafeli 7x bütün erkek ve kadın karakterlerde çalışır.Hepsinde çalışan uzun mesafeli vuran 7x vermiyorum çünkü ban yeme ihtimali çok yüksek olduğu için vermiyorum.
bu da 7x ile kasılma video linkleri
Video:
Video:
SORUNLA KARŞILAŞMAK İSTEMİYORSANIZ TEMİZ GÜNCEL METİN2 DE DENEYİN
27 Nisan güncellenmesinden itibaren çalışmaktadır
tebrikler hileler çalışlıyor teşekkür ederim
Saolun Hile Çalışıyor ama Fazla Slot Çekmiyor![]()
SAol.... İlk defa Virüssüz ve Çalısan Paylasım .... MAfia II Hariç :=)
elıne saglık .....
çok saol kardeşim bide nasıl konuşcaz yardım edermisin arkadaşımın yazdığı boş gözüküyo
Saol kardesim....
Admin kardeş çok saol seni çok teşekkür ediyorum hike cok güzel süper calısıyo tebrikler ++++ rep puanına bogacam
güncellll
ya F10 a basıyorum slot gelmiyor ama diğerleri çalışıo nasıl slotları çekiyoruz ya BASIORM OLMUO CEVAP PLS
ayıbown;4389128' Alıntı:Teşekkürler.
tşkrlr
teşekkür
kardeş
Teşekkürler kardeşim ne zamandır bunu arıyodum verdi + rep![]()
teşekkürler denicem
byyeniçeri;4629671' Alıntı:hile calısıo ama teleport nasıl cozemedım
allah razı olsun desem =)
gercekten çok güzel bir hile
süpersin kardeşim gıcır gıcır çalışıyo
Abi snde ne hileler war hepsıde calısıor saolasınn
misterx kardes ALLAH RAZI OLSUN SENDEN%100 GUNCEL
Teşekkürler![]()
saolasın
teşekkürler
Arkadaşım gerçekten çok teşekkür ederim senin bana yardımın çok dokundur bir sürü hack buldun bana haberdar ettin . Bu da çalıştı
Arkadaşlar gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
saol kardeş 98 lwl oldum...ha bu arad REP ini werdim![]()
Aga hile süper ama çekme grifonda çalışmıyo
çekme çalışmıyo bende oyun donuyo f 10 a basınca
çekme özelliği çalışıyor çekme hilesi bazı serverlerde bazı bölgelerde çalışır donma sorununu mouse nin sag tuşuna basıp donma etkisiz hale gelir çekmenin çalıştığının kanıtı olarak sayfaya yeni resim ekledim bakabilirsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)