Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SOMUT ADIM ATILDI
Beşiktaş'ın yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen isimlerin başında gelen Matteo Ferrari konusunda yönetim ilk somut adımını attı. İtalyan futbolcuyu satılığa çıkartan ve menajerlere bu konuda tam yetki veren siyah-beyazlılar, bu konuda uzun süredir bir gelişme yaşanmaması üzerine taktiğini değiştirdi. Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun da "Onu kadromda istemiyorum" tavrı üzerine Beşiktaş yönetimi İtalyan futbolcuya rest çekti.
GELİNCE GÖRÜŞÜRÜZ
Siyah-beyazlılar Ferrari'ye, "Ya kendine kulüp bul ya da A2 takımıyla idmana çıkarsın" tehdidinde bulundu. Ancak İtalyan futbolcunun buna yanaşmadığı ve hukuki boşluk doğmaması için "27 Haziran'da Ümraniye'deyim" yanıtını verdiği belirtildi. Ferrari, Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon euro garanti para aldığı için talibi çıkmıyor.