HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İşte Size Kopmalık Birşeyler =) 19.06.2011 Tarihinde Bayan Gm Aranıyor İlanı Vermiştim
Ve Gm Olabilmek İçin Bazı Arkadaşlarımızın Yaptıkları
Bütün Yazılar Ekli Değil Zaten
İlk Ekleyen ( Fake Msn Fake Resim )
* Bayan Gm Ariyormussunuzda Ben Olabilirim
- Hmm. Bayanmısınız ?
* Tabikide Bayanım
- Bana Hiç Öyle Gelmedi Resmin Fake İnternette Güzel Kız Yazınca Cıkıyor Zaten Hadi Yallah Arkadaşım
İkinci Ekleyen ( Msn Dogru Fake Resim Vs. Gm Olmak İçin Girmedigi Kılık Kalmadı xD )
* Bayan Gm Ariyomussunuzda Bende Geldim İşte Buldunuz Beni
- Kanıtla
* Öncelikle Msnimde *********_1997@***********.*** Yanlış Rahmetli Cocukluk Arkadaşımın Msni Aslında 18 Yaşındayım
- Kameranı Aç
* Bozuk
- Resim Göster
* Tamam Hemen
- Hadi Cabuk İşim Gücüm Var
* Tamam Seçiyorum ( Sanki Güzellik Yarışmasına Aday Alıyoruz
)
--- 5 Dk Sonra Bir Resim ***
- Bumusun Şimdi
* Evet
- Hiç İnandırıcı Gelmedi
* İster İnan İster İnanma
- Face Ver
* Face Ve Twit. Kullanmiyorum
- Öylemi Tamam Hadi Fake Arkadaşım Bye
* Tamam Dur Verecem Ama Annem Bakkala Gönderiyor Dur Bekle
- Tamam
--- 15 Dk Sonra ***
* All Bak Kapak Oldumu Şimdi
- Bu Sensin Yani Yinede İnanmadim ( Çunki Facedeki Adı Değişik Kullandığı Ad Değişik )
* Nasıl İnandıra Bilirim
- Cam Aç
* Tamam
* Bir Dakika Annem Bakkala Gönderiyor ( Valla Anasida Taksit Taksit Aldırıyor Heralde )
- Tamam
- İnanmiyorum Sanada Ya Bir Arkadaşını Filan Bulup Göstercen Heralde
* Annem Bakkala Gönderdi Aldım İstediklerini Bu Benim Msn Değil Asıl Msnde Açıyım Cam Sana
- Bunda Accaksan Ac Yoksa Bye
* Tamam Ama Ben Kapalıyım Buda Suçsa Gm Değil Oyunu Bırakırım
- İyi Tamam Hadi Cabuk Ol
* Cam Gönder
- Tamam
- Kamera Bulanık Lamba Aç
* Uğrastırma Beni Yaa Hadi Gordun Al İşte
- Lamba AÇ Yoksa Bye ( Kuşkulandığım Şey Facede Başı Heryerde Açık Minicik Etekler Giyor Nasıl Kapalı Oluyor Ve Banada Okulda Başım Acik Diyor )
* Cam Yolla
- Tamam
*********_1997@***********.*** Engelle Ve Taciz Olarak Bildir .
Evet Lambayı Açtı Ve Ne Oldu Biliyomusunuz Bir Baş Örtüsü Geçirmiş Kafasına Bıyıkları Daha Yeni Terlemiş Çıktı Ekrana
Yani Bir Gm Olmak İçin Bu Kadar Uğraşmaya Değermi ? Hayır Bence Ve Kendini Kız Olarak Tanıtma Ne Kadar Pislikce Değilmi ?
Bana Açıkça "ABİ BEN HAYATIMDA HİÇ GM OLMADIM FAKAT YARDIM EDERİM ELİMDEN NE GELİRSE YAPARIM" Bunu Demesi Bile Yeter Yani
Ama Uğraşmaya Değmezmiş Bayan Gm Arayanlar Biraz Dikkatli Olun Bu Benim Son Arayışımdı Zaten
Böyle Yapıp Kendinizi Rezil Edeceğinize Mert Gibi Çıkın Karşıma . Anlamadığım Tek Şey Bunları Yapanlarda Oyunla Kafasını Bozanlardır
Haa Bana Gelip Bazılar Diyecek Belki Sende Server Kurarak Kafayı Oyunla Bozmuşsun Diye Benimki Sadece Bir Heves
Oyunda Sadece Pazar Günleri Online Olacağım İçin Kafayı Bozmuş Olmuyorum
Ve Gm Olabilmek İçin Bazı Arkadaşlarımızın Yaptıkları
Bütün Yazılar Ekli Değil Zaten
İlk Ekleyen ( Fake Msn Fake Resim )
* Bayan Gm Ariyormussunuzda Ben Olabilirim
- Hmm. Bayanmısınız ?
* Tabikide Bayanım

- Bana Hiç Öyle Gelmedi Resmin Fake İnternette Güzel Kız Yazınca Cıkıyor Zaten Hadi Yallah Arkadaşım
İkinci Ekleyen ( Msn Dogru Fake Resim Vs. Gm Olmak İçin Girmedigi Kılık Kalmadı xD )
* Bayan Gm Ariyomussunuzda Bende Geldim İşte Buldunuz Beni
- Kanıtla
* Öncelikle Msnimde *********_1997@***********.*** Yanlış Rahmetli Cocukluk Arkadaşımın Msni Aslında 18 Yaşındayım
- Kameranı Aç
* Bozuk
- Resim Göster
* Tamam Hemen
- Hadi Cabuk İşim Gücüm Var
* Tamam Seçiyorum ( Sanki Güzellik Yarışmasına Aday Alıyoruz
)--- 5 Dk Sonra Bir Resim ***
- Bumusun Şimdi
* Evet
- Hiç İnandırıcı Gelmedi
* İster İnan İster İnanma
- Face Ver
* Face Ve Twit. Kullanmiyorum
- Öylemi Tamam Hadi Fake Arkadaşım Bye
* Tamam Dur Verecem Ama Annem Bakkala Gönderiyor Dur Bekle
- Tamam
--- 15 Dk Sonra ***
* All Bak Kapak Oldumu Şimdi
- Bu Sensin Yani Yinede İnanmadim ( Çunki Facedeki Adı Değişik Kullandığı Ad Değişik )
* Nasıl İnandıra Bilirim
- Cam Aç
* Tamam
* Bir Dakika Annem Bakkala Gönderiyor ( Valla Anasida Taksit Taksit Aldırıyor Heralde )
- Tamam
- İnanmiyorum Sanada Ya Bir Arkadaşını Filan Bulup Göstercen Heralde
* Annem Bakkala Gönderdi Aldım İstediklerini Bu Benim Msn Değil Asıl Msnde Açıyım Cam Sana
- Bunda Accaksan Ac Yoksa Bye
* Tamam Ama Ben Kapalıyım Buda Suçsa Gm Değil Oyunu Bırakırım
- İyi Tamam Hadi Cabuk Ol
* Cam Gönder
- Tamam
- Kamera Bulanık Lamba Aç
* Uğrastırma Beni Yaa Hadi Gordun Al İşte
- Lamba AÇ Yoksa Bye ( Kuşkulandığım Şey Facede Başı Heryerde Açık Minicik Etekler Giyor Nasıl Kapalı Oluyor Ve Banada Okulda Başım Acik Diyor )
* Cam Yolla
- Tamam
*********_1997@***********.*** Engelle Ve Taciz Olarak Bildir .
Evet Lambayı Açtı Ve Ne Oldu Biliyomusunuz Bir Baş Örtüsü Geçirmiş Kafasına Bıyıkları Daha Yeni Terlemiş Çıktı Ekrana
Yani Bir Gm Olmak İçin Bu Kadar Uğraşmaya Değermi ? Hayır Bence Ve Kendini Kız Olarak Tanıtma Ne Kadar Pislikce Değilmi ?
Bana Açıkça "ABİ BEN HAYATIMDA HİÇ GM OLMADIM FAKAT YARDIM EDERİM ELİMDEN NE GELİRSE YAPARIM" Bunu Demesi Bile Yeter Yani
Ama Uğraşmaya Değmezmiş Bayan Gm Arayanlar Biraz Dikkatli Olun Bu Benim Son Arayışımdı Zaten
Böyle Yapıp Kendinizi Rezil Edeceğinize Mert Gibi Çıkın Karşıma . Anlamadığım Tek Şey Bunları Yapanlarda Oyunla Kafasını Bozanlardır
Haa Bana Gelip Bazılar Diyecek Belki Sende Server Kurarak Kafayı Oyunla Bozmuşsun Diye Benimki Sadece Bir Heves
Oyunda Sadece Pazar Günleri Online Olacağım İçin Kafayı Bozmuş Olmuyorum

doğru söylüyosun kardeşim resmen rezillik 13-14 yaşlarındaki sübyanlar kendilerini kız olarak tanıtıp kişilik bozukluğuna yol açabiliyor
Evet Sonrada Başka Türlü Şekilde Çıkıyolar Karşımıza Başka Duygularda
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)