HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar serverimiz mukemmeldir Gm alimi Belki yapacağiz gm lerimiz cok ilgilidir 30 lwl at at skillleri Para itemler zaten kraliyet dail zırhcıda wardir efsun larin hepsi wardir %100 türkçedir 5 adet gm miz wardir ReLaXMt2 Şifre 123 Üyelik
teşekkkurler Herkezi bekleriz Bana ağ dan ozel pm atarsaniz oyunda yardimci olurum Saat 1 de aciliyor yarın öğlen 1 de gm lerimiz cok ilgilidir Pronto...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mc adresi 5.74.196.68 teşekkurler Gm ByMcleteşekkkurler Herkezi bekleriz Bana ağ dan ozel pm atarsaniz oyunda yardimci olurum Saat 1 de aciliyor yarın öğlen 1 de gm lerimiz cok ilgilidir Pronto...
arkadaslar serverimiz mukemmeldir Gm alimi Belki yapacağiz gm lerimiz ok ilgilidir 30 lwl at at skillleri Para itemler zaten kraliyet dail zırhcıda wardir efsun larin hepsi wardir %100 türkçedir 5 adet gm miz wardir ReLaXMt2 Şifre 123 Üyelik
teşekkkurler Herkezi bekleriz Bana ağ dan ozel pm atarsaniz oyunda yardimci olurum Saat 1 de aciliyor yarın öğlen 1 de gm lerimiz cok ilgilidir Pronto... 2. konuyu actim icin ozrrrr valahi falza tiklamisim ozru dilerimmm
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mc adresi 5.74.196.68 teşekkurler Gm ByMcleteşekkkurler Herkezi bekleriz Bana ağ dan ozel pm atarsaniz oyunda yardimci olurum Saat 1 de aciliyor yarın öğlen 1 de gm lerimiz cok ilgilidir Pronto... 2. konuyu actim icin ozrrrr valahi falza tiklamisim ozru dilerimmm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)