kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ronaldo Denizde de Hızlı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan FinaL07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 202

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in daveti ile Türkiye'ye gelen Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Ronaldo, kaldığı 5 yıldızlı otelde bir gün dinlendikten sonra özel bir yatla mavi yolculuğa çıktı.

İspanyol futbol devi Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in daveti üzerine ilk olarak İstanbul`a ardından da geçen Pazar günü öğle saatlerinde özel jetle Bodrum'a geldi. Yanında 25 yaşındaki Rus sevgilisi İrana Shayk'la birlikte Yalı Beldesi`ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel'e yerleşen Ronaldo ilk gününü otelde dinlenerek ve otelin SPA`sında bitkisel yağlarla masaj yaptırarak geçirdi.

Ronaldo'yu görmek isteyen futbolseverler ise bugün sabah saatlerinden itibaren otelin bulunduğu Barbaros Koyu`nda kamp kurdu. Ronaldo`yu görmek için kayalıklara tırmanarak otele yaklaşıp fotoğraf çekmek isteyen bazı vatandaşlar ise özel güvenlik ekipleri tarafından uzaklaştırıldı. Bazı Ronaldo hayranlarının koya çadır kurduğu görüldü.

SAT KOMANDOSU SAŞKINLIĞI

Öğle saatlerinde otelin bulunduğu Barbaros Koyu`na gelen SAT komandaları ise heyecan yaşanmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar SAT korumalarının Ronaldo için geldiğini iddia etse de yetkililer, komandoların Güllük'teki Sualtı Taaruz Eğitim Komutanlığı'ndan bölgeye eğitim amaçlı geldiklerini eğitimin Ronaldo ile ilgisinin olmadığını açıkladı.

MAVİ TURA ÇIKTI

Sabah saatlerini otelin yüzme havuzunda sevgilisiyle birlikte geçiren Ronaldo, öğlen ise geniş güvenlik önlemleri içerisinde mavi tura çıktı. Ünlü futbolcu otelin iskelesine bağlı bulunan 20 metre uzunluğunda, üzerinde İngiliz, Türk ve Beşiktaş bayrağı bulunan 'Twin Waves' adlı lüks motoryata sevgilisi Shayk ve iki koruması ile birlikte bindi. Üzerinde siyah bir atlet ve şort bulunan Ronaldo, tekneye biner binmez yatın içine girdi ve dışarı çıkmadı.

SEVGİLİSİ ÜSTSÜZ GÜNEŞLENDİ

Teknenin sahilden yaklaşık iki mil açılmasının ardından Ronaldo, sevgilisi ile birlikte motoryatın üst katına çıkıp hemen üzerini çıkardıktan sonra güneşlenmeye başladı. Bu arada Shayk'ın ise kısa bir süreliğine bikinisinin üst kısmını çıkardığı gözlerden kaçmadı.

Ronaldo ve sevgilisinin bulunduğu yatın bugün Gökova'da Kisebükü, Akbük, Orak Adası ve Sedir Adası'na gideceği, akşam saatlerinde yeniden kaldıkları otele dönmelerinin beklendiği belirtildi.

RONALDO JET GİBİ

Ronalda akşam saatlerinde konakladığı Kempinski Barbaros Bay Hotel`in bulunduğu koy ve açıklarında sevgilisi İrina Shayk ile birlikte jet skiye binip, bol bol yüzdü. Ronaldo tatilini geçirdiği otelin su sporları merkezinden kiraladığı iki ayrı jet skiye Rus manken sevgilisi İrina Shayk ile birlikte Barbaros koyundan 7 mil kadar açıldı. Yaklaşık 60 mil hızla kullandığı jet ski ile açık denizde inanılmaz hareketler yapan Ronaldo ustalığı da gösterdi. Yaklaşık 45 dakika jet ski kullanan Ronaldo ve sevgilisine bir bot eşlik etti. Sahile dönen Ronaldo daha sonra sevgilisi ile birlikte yarım saat denize girerek yüzdü. Ardından otele çıkarak dinlenmeye çekildi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst