HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ewet arkadaslar size resim koyamicam cunku koymayi bilmiom
neyse ben cardaki silahlari size yazayim hemen (1.m4a1:2.ak47:3.desert eagLe camo)
Ve gunluk silahlar (1. auga1 11 gun: 2.m12s 6 gun: 3.p90 3.4 gun falan: 4.deser eagle 20 gun...
ewet arkadaslar carin rutbeside 3 cizgi alttan 2 yuvarLak car sas'dir carin nickki
A-H]M[E-T boledir alicak olanlar warya bana burdan yani msn'den ulasabilirler Msn
kanaryaahmet1453@hotmail.com
carin fiyati en assaga 20 LiRa cunku okadar kastik
eLite 3'dur bunuda bilin
sevgilerle saygilarla iyi guNLeR...ByCaTLaKa
neyse ben cardaki silahlari size yazayim hemen (1.m4a1:2.ak47:3.desert eagLe camo)Ve gunluk silahlar (1. auga1 11 gun: 2.m12s 6 gun: 3.p90 3.4 gun falan: 4.deser eagle 20 gun...
ewet arkadaslar carin rutbeside 3 cizgi alttan 2 yuvarLak car sas'dir carin nickki
A-H]M[E-T boledir alicak olanlar warya bana burdan yani msn'den ulasabilirler Msn
kanaryaahmet1453@hotmail.com
carin fiyati en assaga 20 LiRa cunku okadar kastik
eLite 3'dur bunuda bilin sevgilerle saygilarla iyi guNLeR...ByCaTLaKa
Senin çarın para eder mi şerefsiz? O kadar zamandan sonra tesadüf buldum seni... Kanmayın buna dandik çarı var hep Black Market sonra sonnuç ''0'' aynı kendisi ''O'' ...
Kendini sat en iyisi...
. Bütün clanı kickliyosun sonra çıkıyosun clandan. Birde çarın şifresini senden başka kişilerde biliyor. Milleti kazıklama. Hack kullanıyorsun banlanmaya yakında çarı satmaya çalışıyosun o da iyi.
Kendini sat en iyisi...

. Bütün clanı kickliyosun sonra çıkıyosun clandan. Birde çarın şifresini senden başka kişilerde biliyor. Milleti kazıklama. Hack kullanıyorsun banlanmaya yakında çarı satmaya çalışıyosun o da iyi.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)