HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
estargonda ninja satıyorum 68LwL bıçakçı.suikast m7 cevirme m8 hızlı saldırı m3 zehirli bulut 14 puan (bıçak cevirme 18de açıldı) kamufulaj 1 puan
at askeri 21 lwl at cegırma %100 geliyor evcilleştrme okudum.kndi loncası war "H3LLB0Y" 13 LwL 29.sırada.
+5 siyah rüzgar (1000 hpli %3 hp tarafındandan karsılanma %10 kılıç savunma)
+3 korunma +3 hız +4 savunma taşı ekli
+9 ejderha bıçagı efsunu yok +4 karakter taşlı
+9 kaplan kalkan(sersemlik bagısıklık-ceviklik +4)
+9 beyaz altın bilezik efsunsuz
+9 zincir kapson zehir savunma %5 hp üretimi +35
+8 ateş kuşu çizme 1500 hp %9 cift el
+3 bakır kolye 2000hp %10 bıçak sawunma
+9 abonoz küpe %3 yarı insan orklara karsı sawunma %5
çarda ekstra olarak kat bileti ws ws bulunmaktadır saçını yapmadım cnkü sade şekli daha gzl gözküor :ka19: kasılmalıkta bir dolunay var çarda 35 ortalamalı +3 kavrama +4 canavar basılı saglam dolu.yan karkater olarak 33 lwl surasıda war ilgileninler oyundan yada burdan cvp yazabilir oyundan MyDoGuKaN mmomt2 de ful zekalı içinde lanetli bulunması yada kutsal bulunması şart ful zekalı itemler alınır. yada dandik 20 tane edite tks edilir ama nnja çok saglam efsunlarını tekrar okursanız sizde anlarsınız
at askeri 21 lwl at cegırma %100 geliyor evcilleştrme okudum.kndi loncası war "H3LLB0Y" 13 LwL 29.sırada.
+5 siyah rüzgar (1000 hpli %3 hp tarafındandan karsılanma %10 kılıç savunma)
+3 korunma +3 hız +4 savunma taşı ekli
+9 ejderha bıçagı efsunu yok +4 karakter taşlı
+9 kaplan kalkan(sersemlik bagısıklık-ceviklik +4)
+9 beyaz altın bilezik efsunsuz
+9 zincir kapson zehir savunma %5 hp üretimi +35
+8 ateş kuşu çizme 1500 hp %9 cift el
+3 bakır kolye 2000hp %10 bıçak sawunma
+9 abonoz küpe %3 yarı insan orklara karsı sawunma %5
çarda ekstra olarak kat bileti ws ws bulunmaktadır saçını yapmadım cnkü sade şekli daha gzl gözküor :ka19: kasılmalıkta bir dolunay var çarda 35 ortalamalı +3 kavrama +4 canavar basılı saglam dolu.yan karkater olarak 33 lwl surasıda war ilgileninler oyundan yada burdan cvp yazabilir oyundan MyDoGuKaN mmomt2 de ful zekalı içinde lanetli bulunması yada kutsal bulunması şart ful zekalı itemler alınır. yada dandik 20 tane edite tks edilir ama nnja çok saglam efsunlarını tekrar okursanız sizde anlarsınız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)