kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Karabükspor'da şok !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sentinus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 107

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, ''Olağan genel kurulda başkanlığa aday değilim'' dedi.

Hikmet Ferudun Tankut, yaptığı açıklamada, 18 Haziran'da gerçekleştirilecek genel kurulda kulüp başkanlığına yeniden aday olmamaya karar verdiğini söyledi.

SIFIRDAN ZİRVEYE ÇIKARDI
Kulübün 9 yıldır başkanlığını, 20 yılı aşkın da idareciliğini yapan Tankut, mavi kırmızılı takımın bugünlere gelmesinde en çok payı olanda isimdi. 3. Lig'den aldığı takımı iki defa Süper Lig'e taşıyan başarılı başkanın hangi gerekçeyle başkanlığı bıraktığı açıklanmadı.

TANKUT: "MÜSTERİHİM"
Feridun Tankut istifası ile ilgili olarak, "Gönül rahatlığı içinde bırakıyorum. Çok yoruldum, biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Ailemle de zaman geçirmek, biraz dinlenmek istiyorum. Arkamda ligi 9. sırada tamamlamış, sıfır borcu olan, kasasında 20 trilyon nakit parası olan, transferlerinin çoğunun da gerçekleştiği, kurumsal kimliği en üst noktada bir kulüp bırakıyorum. Karabükspor camiasına ve Kardemir çalışanlarına diyeceğim şu; takımınıza içten sahip çıkın, yeni başkana, yeni yönetime hep destek olun"

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri