HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Simdi benim arcelik pc vardi onu ofise goturduler ve yeni pc istedim o da ekran karti kotu oldugu icin hic crossfire dan zevk alamadm ve yaklasık 1 sene sonra eski bilgisayarimi geri gettirtim .
KOnu su;
- biraz ilginc gelebilir ama bnim pc mobitoru kapnio yani lcd kapatiyo ve kendiliginden acilio ama lobbyde falan bole oluo black market te ama egypt ship boyle parlak olan yterlerde bu olmyo karanlık olan yerlerde oluo mesela sweers tan asgi duserkende oluo ve z8 gamestede oluo ama facede falan olmuo ;yani bnim anladigim kadarıyla boyle karanlık yerlerde monitorun lcd si kapanip acilio bunun cozumu ne olabilir eskiden boyle olmuyordu
yardim
KOnu su;
- biraz ilginc gelebilir ama bnim pc mobitoru kapnio yani lcd kapatiyo ve kendiliginden acilio ama lobbyde falan bole oluo black market te ama egypt ship boyle parlak olan yterlerde bu olmyo karanlık olan yerlerde oluo mesela sweers tan asgi duserkende oluo ve z8 gamestede oluo ama facede falan olmuo ;yani bnim anladigim kadarıyla boyle karanlık yerlerde monitorun lcd si kapanip acilio bunun cozumu ne olabilir eskiden boyle olmuyordu
yardimkabloları da kontrol et güzel bağlanmamış olabilir benim monitörün kablosu sürekli çıkıp duruyordu
ama ilginc taarafi ekranda boyle yogun siyah yer olunca kapaniyo 3 sn sonra kendiliginden acilio 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)