noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Horstmt2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan water26180
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 277

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:DÖncelıkle Kısa Bir Not:Arkadaslar öncelıkle bnde bir userim [ FaLCo] ben boyle bir pvp arıyorum Bu pvpden once buldum ama kapandı hatta bugun muhabbeti qecti arkdslarımla boyle pvp olsada oynasak die bende dedimki hjm boyle pvp olsa bile 2 . 3 qun sonra kapanıyor şüyle alt yapısı kuvettli olsa dedim yani saglam kurucular die Sonra baya bi konustuk bnde sonra ewe qeldım pc actım dire türkmmoya qirdim wede bu pvp adi qecti bende karsılıksız bu pvp rekramını weriyorum cunku boyle sw bulmk ıcın cok aradım we en sonunda buludm [FaLCo]

HORSTMT2[YENİ.]ADIYLA EN GEÇ 15.06.2011 TARIHINTE AKTIF EDILECEKTIR.
Serverimiz
15.06.2011 Tarihlerinde Büyük bir user kitlesiyle aktif hale gelecektir. [Şuan bunu burda erken reklam verme amacim ise Herkezin eşit başlamasını saglamak. Sizde alttaki serveri okuyup ben burda oynarım Krallık için savaşirim dıyosanız hemen alttaki sayfayi beyenın ve o tarihi beklemeye başlayiniz...

Serverimizin Face [fan] Sitesi : http://www.facebook.com/YeniServerMt.../YeniServerMt2

[Üye olmayanlar için boşlukları sil] Serverimizin Face [fan] Sitesi : http://w w w . f a c e b o o k . c o m / Y e n i S e r v e r M t 2 ? r e f = t s # ! / Y e n i S e r v e r M t 2
SERVERIMIZIN BAŞLICA OZELIKLERI
1-4 ch Lidir [fakat suan 2 sı aktıftır ılerkı zamanlarda 4 oLur !
2-Baştan Sona kadar Emek serveridir.
3-G - P Npc yoktur [ Beceri kitaplarini Bile kendimiz Düşürecegiz [Oto p olan Sikillerde +9 sirius Kılıcıyla 2 k Kılıc cevırme atılıyor insaf p sikille ]
4-Edit satişi [GM] yardimi item satişi kesinle yoktur üstüne basa basa sölüyorum Edit satişi vb. bişey yok !
5-0 Lag 0 Bug vardir Oyun hatasida Yoktur Şayet Görunürse Anında Gereken Müdale yapılır !
6-Büyülü metal yoktur Oyunumuzda Sebebi [Bi ıtem dusuruyosun pat dıye en fazla 1 saatte +9 ne anlami var onun !
7-, Güclü buz cadisi , AzraiL , Imparatorluk kayası , Dokuz kuyruk , çöl kaplumbağasi , Sarı kaplan heyaleti ,Kralıce orumcek, Ork reısı , Su ejderhası [en kısa surede aktif ustunde calısma var ] Sabitlenmistir. 8-40 Levele Gelen Arkadaşlar 200 k karşiligi Lonca sahibi Olabılırler !
9-Level Sınırı 99 dur Onun için Zor Kasılmaktadir. Droblarimiz %50 Yang elde etme Şanşi %200 Dür.Özel gunlerde Droplarımız Degişmektedir.
10-1. 99 Lv Olana Laptop 2. 99 Lv Olana Masaüstü Bilgisayar 3. 99 Lv Olana ise [GM] lik verilecektir. [Kesin]
11-5. Efsun neslesi Vardir. Sikil Sifirlama vardir.[Horstmt2 özel Adli npc de ]
12-Balikçida Bütün Dönum kıtablari , Liderlik kıtablari , Kombo Sanatlari satılmaktadir.
13- Efsun Kagıtlarının Fıyatları Sızı Sogutmasın Ideal bu fıyattır . Arttırma kagıdı 0 Yang . Degiştirme 1 m dir...!!!
14- +60 Kask +80 kask +69 ayakkbı Mavi celık zırh Bu sw de En kısa sürede Aktif olacak ve + basma ıtemı olarak Mutlaka Su ejderhası kesılmesı Şart olacaktir.
GELELIM NPC DURUMLARINA
1-MARKET
Potlar , Sudak balıgı [istiridye incileri burdan cıkarcaz ] cesaret pelerını , hız potu , pazar poşeti , Boş şişe [ Şebnem yapabılmemiz için ] işinlanma yüzügü ,
2-SILAH SATICISI
1 lv den 25 levele kadar Kılıclar Satilmaktadir . Dolunay,KDP , Geyık boynuzu yay,sıyah yaprak hancerı,antik çan başka bir npc dedir ! Yılan kuyrugu + Lı ve bılınmeyen ılac + Lıda bulunmaktadir.
3- ZIRH SATICISI
1 Lv 'den 18 Lv 'e kadar zırhlar 1 Lv Takılar Kutsama kagıdı Ve Demir kasklar Bulunmaktadir.
4-ÖZEL NPC
Efsun nesleleri ve ep le Alınan tum ıtemler mevcuttur.
5- Sular
Bu npc de ise sebnemlerı yapmak ıcın gereken magzemeler bulunmaktadir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri