- Konular
- 326
- Online süresi
- 4d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 226
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 195
- MmoLira
- 1,992
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kardeşim adam yanıma geldi...O sıralarda edit almayı düşünüyordum...Bana bi azap gösterdi edit dedi...+500 Saldırı değeri vardı ama hiç dikkatimi çekmedi...Başkalarına sordum alayımmı diye al dediler....Sonra adam bana muharebeyi ver sana bu editi verem dedi eski edit dedi....Bu silaha 2 edit veriolar dedi...+500 Saldırı değeri sadece eski editlerde var dedi...Düz muhoyu istedi ticarete koydum azabı koydu kabule bastı...2 dk sonra yan çarıyla gelip bana o item hack onu bana ver yoksa ss ni cekip foruma atarım dedi...Bende hack itemin ne oldunu bilmediğim için yok olmaz dedimm.Hakkatende hackmış...Sonra siz banladınız zaten..Adam sonra tekrar geldi ve ben yan çardayken gene bi edit azağ getirdi...Elimdeki silaha karş bunu vereceğini söledi...Bende ss sini aldım yollayacam burya...Sonra ss ni aldım deyince adam dediki beni banlatamazsınız ben gm Mai yi tanıom dedi bu itemleri bana o yaptı dedi...Adamda sadece hack azap deil aynısının siriusu da vardı bisirü ay kılıcı ve baronda vardı....
- Konular
- 1,146
- Reaksiyon Skoru
- 1,737
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 300
- MmoLira
- -762
- DevLira
- 0
Hack İtem Satan Kişinin Ss'sini Ticket Olarak Yolla Gerekli İşlemler Yapılır.Ayrıca O Hack İtemleri Mai Yapmıyor,Hack İtem Bulundurmak Süresiz Ban Sebebi Olduğu İçin Senin Banın Açılmaz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...