HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BAZI ARKADAŞLARIMIZ PACK PAYLAŞIMLARDA GM LOGOLARINI VEYA GM EFFECT [GM ÖZEL PARLAMA]
GÖRÜYOR AMA YAPAMIYOR ÜZÜLÜYOR BENDE BUNU SONVERMEK İSTEDİM VE SİZE NASIL YAPILICANI GÖSTERMEYE KARAR VERDİM
ÖNCELİKLE SİZE 3 PROGRAM GEREKİR
1.
3. BENDEDE YOK ARIYORUM ADI 3D STUDİO MAX
ÖNCELİKLE PAK AÇMA PROGRAMIYLA AÇILICAK PACK DOSYALARI AYNI YERE ATILIR
SONRA PROGRAM AÇILIR ORDA "Local_Tr EPK" YAZAR Locak PACK INI AÇICAKSANIZ ONA ÇİGF TIKLAYIM AŞADAN AÇMA İŞLEMİNİ BAŞLAT DİYORUZ VE SONRADA SİYAH BİR EKRAN ÇIKIYOR BEKLİYORUZ ENTER VEYA SPACE BAS DİYOR BİRİNE BASIYORUZ VE ALTTAN DOSYALARI GÖRÜNTÜLEYE TIKLIYORUZ
VE AÇILIYOR GM LOGOSU "Source / Locale / Tr / Effect / ymirred" DİR
gm parlamasıda "Source / Locale / Tr / Effect / gm" ADLI DOSYADIR
ve giriş ekranı karakter ekranıda Source / locale / Tr / ui dedir
işimiz bitti mi programa dönüyoruz ve tekrar pakaetleyi seçiyoruz sonrada o pakı pack dosyasına atıyoruz vede herkeze dağıtıyoruz !!!
ve bir çok başka pack vardır ben sadece bir iki şeyi anlattım ve programı anlattım kolay geldin takıldınız bir yer olurda iletişim
MSN ADRESİM siran34_cemal@turkmmo.com
PROGRAMDAN BİR KARE
GÖRÜYOR AMA YAPAMIYOR ÜZÜLÜYOR BENDE BUNU SONVERMEK İSTEDİM VE SİZE NASIL YAPILICANI GÖSTERMEYE KARAR VERDİM
ÖNCELİKLE SİZE 3 PROGRAM GEREKİR
1.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
3. BENDEDE YOK ARIYORUM ADI 3D STUDİO MAX
ÖNCELİKLE PAK AÇMA PROGRAMIYLA AÇILICAK PACK DOSYALARI AYNI YERE ATILIR
SONRA PROGRAM AÇILIR ORDA "Local_Tr EPK" YAZAR Locak PACK INI AÇICAKSANIZ ONA ÇİGF TIKLAYIM AŞADAN AÇMA İŞLEMİNİ BAŞLAT DİYORUZ VE SONRADA SİYAH BİR EKRAN ÇIKIYOR BEKLİYORUZ ENTER VEYA SPACE BAS DİYOR BİRİNE BASIYORUZ VE ALTTAN DOSYALARI GÖRÜNTÜLEYE TIKLIYORUZ
VE AÇILIYOR GM LOGOSU "Source / Locale / Tr / Effect / ymirred" DİR
gm parlamasıda "Source / Locale / Tr / Effect / gm" ADLI DOSYADIR
ve giriş ekranı karakter ekranıda Source / locale / Tr / ui dedir
işimiz bitti mi programa dönüyoruz ve tekrar pakaetleyi seçiyoruz sonrada o pakı pack dosyasına atıyoruz vede herkeze dağıtıyoruz !!!
ve bir çok başka pack vardır ben sadece bir iki şeyi anlattım ve programı anlattım kolay geldin takıldınız bir yer olurda iletişim
MSN ADRESİM siran34_cemal@turkmmo.com
PROGRAMDAN BİR KARE
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)