xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

yep yeni bir efsane m2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxfatih97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mrb Arkadaşlar Ben gold mt2 pvp kurucusuyum bu pvp2 inci ayına girdi yeni binekler metinler ve bir çok şey daha eklendi npc lerimiz zor degil ne de kolay keyif sv si 7di24 gm destegi sizin le alaklaı ve eşit olucaz bunun için yemin ettik bir kaç görüntü koyalım bakın gelin sizi beklioyurz kapanma ma gaarantisi veriyoruz sizi çok seviyorum o yüzden ne isterseniz koymaya çalışıyoruz ama link leri verelim
Face:Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al buraya bi kayıt olun yenikler burdan vercez
Sİte:Neferoyun - Gold Metin2
Özel İstek MSN si:korkuluk_58@hot.
yapılcaklar: Siteye girip üyelik alıp indir kısmına giricez ilk önce lütfen sizeden rica ediyorum Ful cilent yazısını indirin indikten sonra o tam bir mt2 dir inince siteye tekrar gelip
yeni cilent yazsına tıklayın bunu indirip o dosyaya atın çok zor gelior ama kolay hem çok iyibi mt2 dosyası 120 silahları zombi map binekler atlar her şeyi göremeye yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri