HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba.. Bilgisayarımda Cod Black Ops yuklu çok kasıyordu ve donuyordu. Kasma sorununu çözmeme rağmen donma sorununu halledemedimtam oyuna girecek iken (oyuna girdim zombi veya normal gorev modunu sectim yukleniyor o andan bahsediyorum) donuyor. Araştırdım...
Donma ve takılma sorunun çözümünü ancak bulduğum şeyler donmayı değil sadece kasmayı durdurdu..Bazen donuyor bazen ise directx error diye bir hata geliyor.Bilgisayarımda directx subat 2010 verisiyon vardı ek setup ile haziran 2010 versiyona çıkardım sanırsam 9.0c şuanlık sizlerden bir öneri gelmez ise Basşka bir directx bulucam umarım o çalışır doğrusu....
Yardımlarınızı bekliyorum-Şimdiden Teşekkürler...
Bilgisayar özelliklerim
Çift çekirdek Windows Xp
4 GB ram
1 GB nividia ekran kartı (tam olarak ismini bilmiyorum)
2,93 ghz.
Donma ve takılma sorunun çözümünü ancak bulduğum şeyler donmayı değil sadece kasmayı durdurdu..Bazen donuyor bazen ise directx error diye bir hata geliyor.Bilgisayarımda directx subat 2010 verisiyon vardı ek setup ile haziran 2010 versiyona çıkardım sanırsam 9.0c şuanlık sizlerden bir öneri gelmez ise Basşka bir directx bulucam umarım o çalışır doğrusu....
Yardımlarınızı bekliyorum-Şimdiden Teşekkürler...
Bilgisayar özelliklerim
Çift çekirdek Windows Xp
4 GB ram
1 GB nividia ekran kartı (tam olarak ismini bilmiyorum)
2,93 ghz.
oyun ayarlarını düsür Hig Felan Yazar Onları low yap Ekran cözünürlügünü düsür donmas artk
Ekran kartı modelini söylersen kasma veya donmanın neden olduğunu söyleyebilirim.Ekran kartı modelini öğrenmek için :
Başlat > Çalıştır > Dxdiag > Ekran

Başlat > Çalıştır > Dxdiag > Ekran