kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bu maçı hak ettik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre-28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 247

Emre-28

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
285
Reaksiyon Skoru
854
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
196
MmoLira
39
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Trabzonspor karşısında iyi mücadele ederek galip geldiklerini belirtirken, bir takımın 1-0 kazandığı maçlarda biraz da şansın gerektiğini vurgulayarak, "Şans diyorum ama bu maçı biz hak ettik" dedi.
Maç sonrası yayıncı kuruluşa değerlendirmeler yapan Daum, "Maçın ilk düdüğünden itibaren bu akşam mücadeleye hazır bir takım gördüm. Maçta hem iyi mücadele ettik, hem iyi futbol oynadık, hem de iyi pozisyon bulduk. Güiza'nın bir şutu direkten dündü ve çok net bir pozisyonu daha vardı. Ayrıca Bilica da iyi bir pozisyon yakaladı. Trabzonsponr içerideki maçlarda çok etkili oluyor, çok baskı yaratıyor. Bizim için önemli olan, bizim bu baskıya karşılık vermemizdi. Bunu da çok iyi yaptık, karşılık verdik ve biz de iyi bir baskı yaptık. Maçta ürettiğimiz 4. pozisyonu gole çevirdik. Güiza, çok iyi bir gol attı. Ondan çok iyi hareketler gördük. Golden sonra Trabzonspor baskıyı artırdı. Ondan sonra Özer'in bir pozisyonu vardı, pas verdi. Belki bireysel bir hareket yapabilirdi. İkinci yarının başında Trabzonspor'un çok önemli bir pozisyonu var. Orada da Trabzon öne geçebilirdi. Bunu da iyi biliyoruz. Bir maçı 1-0 kazandığınız zaman, biraz da şans gerekiyor. Ama şans mücadele eden de olur. Şans diyorum ama bu maçı biz hak ettik. Takımımız için, futbolcularımız için çok seviniyorum. Çünkü zor bir dönemden sonra, bir haftada 3 galibiyetle bu yılı çok iyi bitirdik. İyi antrenmanlarla, iyi konsantrasyonlarla çıktık bu maçlara" diye konuştu
Transfer sorulduğunda ise Daum, "Transferle ilgili kolay bir dönem değildir ara transfer dönemleri. Bu dönemlerde istediğiniz iyi futbolcuyu bulmak kolay değil. Her şeyi yakından takip edip imkanları değerlendireceğiz. Herkesin kontratı var. Kontratsız oyuncu bulamazsınız. Ama herkesi yakından takip edip iyi bir fırsat bulabilirsiniz" diye konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri