- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler Ben oyunu ilk defa oynucam ama oyuyamıyorum çünkü oyunu indirdim kurdum pack yüklerken antivirüs tehtit aldıgıladı ve yoksay dedim yükledim kontrol et dedim etti başlat dedim sag altta hackguard ekranı doluyo sonra ortaya geliyor ve devamı gelmiyor sonra sildim oyunu tekrar yükledim antivürüsleri kapadım tekrar yaptım ama gene aynısı oluyor lütfen yardım edin

- Konular
- 1,410
- Online süresi
- 39m 9s
- Reaksiyon Skoru
- 687
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
Bende de aynı sorun oluyordu yeni kullanıcı açtım virüs programsız oldu denemeni Tavsiye Ederim ( guest olmasın yönetici aç )
- Konular
- 131
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Oyunu sil ve bilgisayarında setubu varsa onuda sil. Bilgisayarı kapat-aç.Antivirüs kapat Point Blank sitesinden tekrar indir. İndirdikten sonra istersen Launcher i çalıştır yükle ondan sonra bilgisayarı kapat-aç yada Launcher i açmadan önce bilgisayarı kapat-aç Antivirüs kapat. Launcher i çalıştır yükle. Kontrol bas. BAŞLAT bas. Yine olmazsa artık ben ne diyim? Oyunu oynamazsın sende. Yapacak bir şey yok. Ama olursa 1Tşk. yeter
:ka19:
:ka19:- Katılım
- 27 Kas 2009
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Oyunu sil ve bilgisayarında setubu varsa onuda sil. Bilgisayarı kapat-aç.Antivirüs kapat Point Blank sitesinden tekrar indir. İndirdikten sonra istersen Launcher i çalıştır yükle ondan sonra bilgisayarı kapat-aç yada Launcher i açmadan önce bilgisayarı kapat-aç Antivirüs kapat. Launcher i çalıştır yükle. Kontrol bas. BAŞLAT bas. Yine olmazsa artık ben ne diyim? Oyunu oynamazsın sende. Yapacak bir şey yok. Ama olursa 1Tşk. yeter:ka19:
Aynen öyle,yeniden yüklemelisin tamamen kaldırıp,virüsü yoksay dediğimde bende sorun olmamıştı ama artık oluyor sanırım.Herneyse yinede antivirüsü kapat ve tekrar indir,launcher dolana kadar uğraşma.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)