Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
RedJailBreak Serverlarımız:
178.211.53.6
RedJailBreak Özellikleri:
Paranız 16000 olduğunda O tuşuna basarak elektrikleri kesebilir ve etraf 3 saniyeliğine karanlığa gömüldüğünde isyan yapabilirsiniz!
Örümcek Ağı aldığınızda CT'yi hedef alıp 5 e basıp ağ atarak onun elindeki silahı düşürebilirsiniz!
Serverimizde amele komutçular bulunmamaktadır.İşini bile komutçular vardır.Adminler cimri değildir, mikrofonu olanları rahat CT'ye alabilir.
Adminler en az 7 elde bir takım değiştirmek zorundadır.
Konuşma yerine /buybk yazarak CT'ye vurduğunuzda ekranının sallanmasını sağlayabilirsiniz.
Serverimizde güzel oyunlar oynarız:
C4
300 SPARTA
Kuleden Atlama
Futbol
Normal Kafes Oyunları
Karanlık Oda
vs.
Ayrıca adminlerimiz yeni oyunlarda keşfetmektedir ki birini ben keşfettim.
Adım: LeqqieRo
Not: RedJailBreak 2 yıldır hizmet veriyor.
178.211.53.6
RedJailBreak Özellikleri:
Paranız 16000 olduğunda O tuşuna basarak elektrikleri kesebilir ve etraf 3 saniyeliğine karanlığa gömüldüğünde isyan yapabilirsiniz!
Örümcek Ağı aldığınızda CT'yi hedef alıp 5 e basıp ağ atarak onun elindeki silahı düşürebilirsiniz!
Serverimizde amele komutçular bulunmamaktadır.İşini bile komutçular vardır.Adminler cimri değildir, mikrofonu olanları rahat CT'ye alabilir.
Adminler en az 7 elde bir takım değiştirmek zorundadır.
Konuşma yerine /buybk yazarak CT'ye vurduğunuzda ekranının sallanmasını sağlayabilirsiniz.
Serverimizde güzel oyunlar oynarız:
C4
300 SPARTA
Kuleden Atlama
Futbol
Normal Kafes Oyunları
Karanlık Oda
vs.
Ayrıca adminlerimiz yeni oyunlarda keşfetmektedir ki birini ben keşfettim.

Adım: LeqqieRo
Not: RedJailBreak 2 yıldır hizmet veriyor.