Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aarkadaşalr ben win7 kullanıyorum wolfteamı açıyorum hani speed hackı çalıştırmak için herşeyi oyunda yapmak gerekiyor ya ben ALT+TAB basıyorum oluyor sonra oyunu açınca aniden oyundan atıyor hack olsada olmasada oyundan atıyor ne yaparsam oyun kapanmaz??
NOT: Yardımcı olan kişiye Win 7/Win xp çalışan Wall Hack açma yöntemini öğretecegim D3D9.DLL dosyası szde vardır zaten Wistada çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum ama Win 7/Win xp 32bit garanti çalışmaktadır
Yorumlarınızı bekliyorum
NOT: Yardımcı olan kişiye Win 7/Win xp çalışan Wall Hack açma yöntemini öğretecegim D3D9.DLL dosyası szde vardır zaten Wistada çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum ama Win 7/Win xp 32bit garanti çalışmaktadır
Yorumlarınızı bekliyorum
bak o hile calısıo sen wolfteamda gerekenleri sildinmi (apl001.sys apf001.sys acdc sonra avital dosyasına gir ordan apex proggresi sil) birde wolfteama sağ tıkla özellikler de uyumluluk a gir ordan calıstırıla bilecek uyumluluk modunu işaretle sonra altta secme yerin den windows nt 4.0 (service pack 5) i bul ve 1 kere tıkla uygulaya tıkla bu kadar not: sadece kamp 15 e gir birde wall vermene gerek yok bende var
Yok kardeşim benim sorunun o degil herkes yanlış anlamış yada ben yanlış anlattım hileli veya hilesiz ne yaparsam yapayım ALT+TAB tuşlarına basınca yani wolfteamı alta indirince atıyor ne yaparsam atmaz oyundan speed hack açmadanda aynı açıncada aynı atıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)