HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tüm inancım ve gönlümce sana katılıyorum arkadaşım.
kardeşler çin srverrinde tmlj 2 açıkmı açılması için ne yapmalıyım nolur cevap yazın♣
Bu gerçekten çok önemli bir konu,eminim sizlerde bana hak vereceksiniz...
Ben bu forumda bazı sorunlardan oldukça şikayetçiyim,bunlar özetle şunlardır;
1-Pvp hazır olmadan konu açılmasın!
Nedeni:Hergün inanın hiç kumuyorsam 20 tane Metin2 kuruyorum,konuya bakıyorum YENİ PVP SÜPER YENİ AÇILDI giriyorum konuya açık olduğunu söylemiş indiriyorum kayıt oluyorum metin2 baştan kuruyorum oyuna giricem bağlanmıyor bakımda yada kapanmış!!!!
2-Alıntı yapan arkadaşlar!
Lütfen kontrol etmeden konu açmayın,bişey söylediğimizde de ''Yaa bende başka bir yerden buldum'' diyorsunuz bu yanlış! herkez açtığı konunun arkasında durucak!!! rep isterken size veriyorsak ! eleştiriyi de size yaparız!!
Yardım isteyenlere ya konuyu açan yardım edicek yada modlar,eğer yardım edemiyorsanız konu açmayın!!
3-Açtığınız konulara sahip çıkın!
Konu açıyorsunuz,server kapanıyor 2 gün sonra konu halen duruyor burda iş biraz da modlara düşüyor! Forum kirliliği diye bişey vardı eskiden buna dikkat edin! Linki çalışmayan,server kapanan konuları silin!
SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMDAN VE KARDEŞLERİMDEN KONUYU GÜNCEL TUTMANIZI RİCA EDİYORUM,GÜNCEL TUTUN Kİ MODLARIN SOPLARIN VE ADMİNİN DİKKATİNİ ÇEKSİN! SİZ DE BIKMADINIZ MI 6 AY ÖNCE AÇILAN KONUNUN 1 MESAJLA İLK SAYFAYA GELMESİNDEN!!! GÖRÜŞLERİNİZİ VE DESTEKLERİNİZİ BELİRTİRSENİZ KONU DİKKATE ALINICAKTIR...YAZICAĞINIZ MESAJLARLA GÜNCEL KALICAKTIR...
Siz değerli arkadaşlarıma Arz ederim...

:ka24::ka24::ka24::ka24: 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)