kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Cimbom'da Aysal Dönemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elite08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 121
Galatasaray'da Ünal Aysal büyük bir oy farkıyla 34. başkan seçildi.

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında toplam 2998 oy alan Ünal Aysal, seçimi rekor bir oyla kazanarak kulübün 34. başkanı oldu. Adaylardan Turgay Kıran 573 ve Mehmet Helvacı da 397 oy aldı.

Galatasaray Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda rekor bir oy alarak kulübün 34. başkanı olan Ünal Aysal, çok büyük bir şerefe nail olduğunu söyledi.

Oy sayımının ardından teşekkür konuşması için kürsüye gelen Ünal Aysal, ''Bugün senelerimi verdiğim bu camiada çok büyük bir şerefe nail oldum. Bunun için hepinize teker teker teşekkür etmek istiyorum. Galatasarayımızın bugün bize her zamankinden fazla ihtiyacı olduğu açık. Bunu birlikte, beraberce, uygarca ve uzlaşma içinde yapmak zorundayız. Bunu başaracağız'' dedi.

Bunun bir bayrak yarışı olduğunun altını çizen Aysal, ''Bir asrı geçmiş dönemden beri bayrağı devrederek Galatasaray'ı bugünlere getiren bir süreçtir bu. Ben 34. başkan olacağım. Biz de görevimizi yerine getireceğiz. Bugün özel bir gün, çünkü bize teveccüh büyük oldu. Bu, bize büyük bir güç verdiği kadar çok büyük bir sorumluluk da yükledi. Bunun bilinci içinde çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Adnan Polat yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Aysal, yine rakipleri Mehmet Helvacı ile Turgay Kıran'a da teşekkürlerini iletti.

Aysal ayrıca, ''Tek vaadim var. Başarı, başarı, başarı...'' diyerek sözlerinin tamamladı.

--------------------------------------------------------------------------------

Saat 10:00'da başlayan oylama 15:00'te sona erdi ve şimdi gözler oyların sayımına çevrildi. İlk sandıktan 106, ikinci sandıktan 118 oy çıkaran Ünal Aysal, üçüncü sandıktan 119, 4. sandıktan da yine 118 oy alırken 5. sandıktan ise 148 oy aldı. Aysal toplamda ise 609 oy aldı. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan seçimde üç aday üyelerden oy istemişti. Saat 15.00'da biten oy verme işleminin ardından sayım işlerine geçilmişti.

İşte açılan sandıklar ve adayların aldığı oylar şöyle:

1. SANDIK

Ünal Aysal: 106
Mehmet Helvacı: 14
Turgay Kıran: 30
12 adet beyaz oy çıktı

2. SANDIK

Ünal Aysal: 118
Mehmet Helvacı: 12
Turgay Kıran: 23
9 adet beyaz oy çıktı.

3. SANDIK

Ünal Aysal: 119
Mehmet Helvacı: 20
Turgay Kıran: 25
5 adet beyaz oy çıktı

4. SANDIK

Ünal Aysal: 118
Mehmet Helvacı: 19
Turgay Kıran: 32
6 adet beyaz oy çıktı

5. SANDIK

Ünal Aysal: 148
Mehmet Helvacı: 17
Turgay Kıran: 18
14 adet beyaz oy çıktı.

Beklentilerin altında bir katılımın olduğu seçimde, Mehmet Helvacı kırmızı, Turgay Kıran gri, Ünal Aysal ise sarı oy pusulası kullandı. 24 sandık üzerinden yapılan oy sayımının akşam 18:00 civarında sonuçlanması bekleniyor.

AÇILAN 3. SANDIKTA DA RAKİPLERİ ÜNAL AYSAL'A YAKLAŞAMADI

Galatasaray Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurulu'nda oy sayım işlemi sürerken, açılan 3. sandıkta da rakipleri Ünal Aysal'a yaklaşamadı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan oy sayımının ardından, seçim divanı başkanı İrfan Aktar, 3. sandıktan Ünal Aysal'ın 119, Mehmet Helvacı'nın 20, Turgay Kıran'ın ise 25 oy aldığını duyurdu.

Başkan adaylarının sandıklara göre oy dağılımı şöyle:

Sandık Ünal Aysal Mehmet Helvacı Turgay Kıran

------ ---------- -------------- ------------

1 106 14 30

2 118 12 23

3 119 20 25

Toplam 343 46 78

ADAY LİSTELERİ

Galatasaray'da başkan adayları Ünal Aysal, Mehmet Helvacı ve Turgay Kıran'ın yönetim kurulu aday listelerinde yer alan isimler şöyle:

Ünal Aysal

----------

Asil: Semih Haznedaroğlu, Ali Dürüst, Sedat Doğan, Celal Gürcan, Mete Başol, Refik Arkan, Adnan Öztürk, Ali Gürsoy, Aka Gündüz Özdemir, Adnan Nas

Yedek: Ahmet Ocaklı, Abdurrahim Albayrak, Emir Sarıgül, Mehmet Cibara, Necati Demirkol

Mehmet Helvacı

--------------

Asil: Münir Hamamcıoğlu, Dursun Buğra, Şerif Kaynar, Ahmet Suat Ertem, M.Nedim Ölçer, Doğan Yalçınkaya, Vedat Eşkinat, Atilla Kınay, Mecit Mert Çetinkaya, Ahmet Işık Aykut

Yedek: Giray Güngör, H.Selim Sanver, İbrahim M. Okumuş, Serdar Ciner, M.Murat Yücaoğlu

Turgay Kıran

------------

Asil: Ahmet Özdoğan, Emel Çabukoğlu, Ozan Korkut, Tuncer Hunca, Orhan Sürek, Metin Öztürk, Pelin Atılgan Çobanoğlu, Cenap Yener, Ömer Tümay, Serol Acarkan

Yedek: Gözde Büyükeroğlu, Zeynep Banu Dalaman, Mehmet Emir Oflaz, Murat Bekdik, Cemal Murat Akar (AA)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri