- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar
oncelıkle kendımı tanıtayım ben bılgısayar programcısıyım.metın2 nın sıtesınde acık buldum ısteyen arkadaslar account nameın emaıl adresını bıldıgı taktırde o account'a sahıp olarak tabı emaıl adresını degıstırırsenız daha ıyı olur cunku char - account - karakter tamamen sızın olucaktır.fakat bu ıslem 7 gun surmektedır ve account sahıbının emaıl'ına emaıl adresınız degısecektır gıbı bır emaıl ıletılıyor.ıste bızım ısımızde tam burda devreye gırıyor.vermıs oldugum programla codegear bır yazılımdır ornek:XXX dıye bır account mevcut ve sız bılıyorsunuz bız bunu XXX@ veya dıger ascı karakterler ekleyebılırsınız XXX© gibi.peki bunu nereye yazıcaz bu alta verecegım programla tek tıkla account acıcaksınız ve oraya hackleyecegınız accountun ascı degerlısını gıreceksınız.
resımlerle anlatacagım.
download adreslerı.Vista ıcın lutfen dıgerını ındırın
XP SP2 -
VISTA HOME BASIC PRO -
resımlerınıde hazırlıyorum arkadslar en yakın zamanda atıcam.
oncelıkle kendımı tanıtayım ben bılgısayar programcısıyım.metın2 nın sıtesınde acık buldum ısteyen arkadaslar account nameın emaıl adresını bıldıgı taktırde o account'a sahıp olarak tabı emaıl adresını degıstırırsenız daha ıyı olur cunku char - account - karakter tamamen sızın olucaktır.fakat bu ıslem 7 gun surmektedır ve account sahıbının emaıl'ına emaıl adresınız degısecektır gıbı bır emaıl ıletılıyor.ıste bızım ısımızde tam burda devreye gırıyor.vermıs oldugum programla codegear bır yazılımdır ornek:XXX dıye bır account mevcut ve sız bılıyorsunuz bız bunu XXX@ veya dıger ascı karakterler ekleyebılırsınız XXX© gibi.peki bunu nereye yazıcaz bu alta verecegım programla tek tıkla account acıcaksınız ve oraya hackleyecegınız accountun ascı degerlısını gıreceksınız.
resımlerle anlatacagım.
download adreslerı.Vista ıcın lutfen dıgerını ındırın
XP SP2 -
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VISTA HOME BASIC PRO -
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
resımlerınıde hazırlıyorum arkadslar en yakın zamanda atıcam.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tmm saol da bana char bula bılırmısın boyle
- Konular
- 1,021
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -831
- DevLira
- 0
OO char soyma bulunduysa artık metin2 oynanmaz arkadaşlar
(
(- Katılım
- 26 Mar 2009
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yha ben açtın olmadiiiii sein ta amq
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)