mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

VirüsMt2 Tekrar Sizlerle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erkut112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 158

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

- Selamun Aleykum arkadaşlar öncelikle size swmiz hakkında önemli birşey söylemek istiyorum,
Serverimiz 7 Aylık süre içerisinde kücük bir arıza yaşadığı için oyuna 1 ay ara vermek zorunda kaldık 0 lanmış bir şekilde yeniden oyunumuzu başlattık.
Özellikleri;

- Droplar 1000 dir.
- 50 Level Başlangıçtır.
- 65 - 70 Silahları KarisikNPC de satılmaktadır.
- Çelik NPC lerde mevcut.
Kasmalık Serverdir Ama Kasmak bittiğinde tamda vslik bir serverdir.
- 65 Silahların hepsi dönüşebilmektedir tabi epic amcamıza teşekkür ederiz xd
- Çelik Mavi Rüzgar Takıma Sonrada Turkuaz Zırhına Dönüşür. Çelikten Sonraki Tüm Zırhlar Beyazdır. Defansları Yüksektir. Yani Size Söylemem Gereken Vakit Kaybetmeyin ;)
Server Anlaşmalıdır. 4 Yıl kadar kapanmayacak.

Fazla Konuştum Uzatmayayım .`~>

Sitesi;
w w w . f r m c u l a r . c o m / p v p / v i r u s (Aradaki Boşlukları Siliniz)

Daha Ne Bekliyorsunuz Haydi Kayıt olup serverimize gelin Bekliyoruz ;)

Son Olarak İse. Facebook Grubumuz vardır VirüsMt2 Diye. Ssleriniz Oraya bildirin dikkate alınacaktır.

VirüsMt2 Ekibi; :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri