HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
- Selamun Aleykum arkadaşlar öncelikle size swmiz hakkında önemli birşey söylemek istiyorum,
Serverimiz 7 Aylık süre içerisinde kücük bir arıza yaşadığı için oyuna 1 ay ara vermek zorunda kaldık 0 lanmış bir şekilde yeniden oyunumuzu başlattık.
Özellikleri;
- Droplar 1000 dir.
- 50 Level Başlangıçtır.
- 65 - 70 Silahları KarisikNPC de satılmaktadır.
- Çelik NPC lerde mevcut.
Kasmalık Serverdir Ama Kasmak bittiğinde tamda vslik bir serverdir.
- 65 Silahların hepsi dönüşebilmektedir tabi epic amcamıza teşekkür ederiz xd
- Çelik Mavi Rüzgar Takıma Sonrada Turkuaz Zırhına Dönüşür. Çelikten Sonraki Tüm Zırhlar Beyazdır. Defansları Yüksektir. Yani Size Söylemem Gereken Vakit Kaybetmeyin
Server Anlaşmalıdır. 4 Yıl kadar kapanmayacak.
Fazla Konuştum Uzatmayayım .`~>
Sitesi;
w w w . f r m c u l a r . c o m / p v p / v i r u s (Aradaki Boşlukları Siliniz)
Daha Ne Bekliyorsunuz Haydi Kayıt olup serverimize gelin Bekliyoruz
Son Olarak İse. Facebook Grubumuz vardır VirüsMt2 Diye. Ssleriniz Oraya bildirin dikkate alınacaktır.
VirüsMt2 Ekibi; :ka19:
Serverimiz 7 Aylık süre içerisinde kücük bir arıza yaşadığı için oyuna 1 ay ara vermek zorunda kaldık 0 lanmış bir şekilde yeniden oyunumuzu başlattık.
Özellikleri;
- Droplar 1000 dir.
- 50 Level Başlangıçtır.
- 65 - 70 Silahları KarisikNPC de satılmaktadır.
- Çelik NPC lerde mevcut.
Kasmalık Serverdir Ama Kasmak bittiğinde tamda vslik bir serverdir.
- 65 Silahların hepsi dönüşebilmektedir tabi epic amcamıza teşekkür ederiz xd
- Çelik Mavi Rüzgar Takıma Sonrada Turkuaz Zırhına Dönüşür. Çelikten Sonraki Tüm Zırhlar Beyazdır. Defansları Yüksektir. Yani Size Söylemem Gereken Vakit Kaybetmeyin
Server Anlaşmalıdır. 4 Yıl kadar kapanmayacak.
Fazla Konuştum Uzatmayayım .`~>
Sitesi;
w w w . f r m c u l a r . c o m / p v p / v i r u s (Aradaki Boşlukları Siliniz)
Daha Ne Bekliyorsunuz Haydi Kayıt olup serverimize gelin Bekliyoruz

Son Olarak İse. Facebook Grubumuz vardır VirüsMt2 Diye. Ssleriniz Oraya bildirin dikkate alınacaktır.
VirüsMt2 Ekibi; :ka19: