farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yaşananları Esefle Kınıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProGamerS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 159

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Bursaspor - Beşiktaş karşılaşması'nın iptaline neden olan olaylar ve Ziraat Türkiye Kupası Finali hakkında HABER1903'e konuştu.

-YAŞANANLARI ESEFLE KINIYORUM-

Özdilek, hafta sonunda yaşananları kınadığını belirterek, "Olaylar hakkında söylenecek çok fazla söz yok, esefle kınıyoruz. Şiddetin hiçbir türlüsünü istemiyoruz. Hangi takım olursa olsun futbol sonuç olarak sahada oynanmalı ve orada kalmalıdır. Futbolun konuşulduğu, futbol sohbeti yapıldığı bir ülkede yaşıyoruz bu yüzden futbolda şiddeti konuşmak çok da sağlıklı bir durum değil. Özellikle son çıkan yasadan sonra futbolda şiddetle ilgili yaptırımlar çok daha farklı ve ağır olacaktır. Şiddeti hiçbir durumda kabul etmiyoruz.” dedi.

-FİNALDE ŞANSLAR EŞİT-

Başarılı teknik adam Türkiye Ziraat Kupası finali için ise, “İki takımın da yüzde elli şansı bulunuyor ve iki takım da Avrupa’ya gitmeyi çok istiyor. Beşiktaş’ın Avrupa için yaptığı yatırımlar ve beklentileri karşılayabilmesi için önünde tek bir maçı var ve elinden geleni yapacaktır. İstanbul BŞB ise Ziraat Türkiye Kupası'nda iyi bir çizgi yakaladı ve onlar da bu durumu değerlendirmek isteyecektir. Bu yüzden de iki takımın şansını yüzde elli olarak görüyorum. İyi olanın kazanacağı, futbolun konuşulacağı bir müsabaka olsun istiyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri