Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pro gm nin tanımı -> benim..

• Konuyu başlatan SheqiLe
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 399

SheqiLe

Level 6
TM Üye
Konular
114
Reaksiyon Skoru
53
Altın Konu
0
Başarım Puanı
117
TM Yaşı
15 Yıl 1 Ay 3 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

msn : berhanturkuay@hotmail.com
Adım :Berhan

* Yaşadığım Şehir : Adana

* Daha Önce GM Lik Yaptığım Serverler : Turkishmt2 Onlinemt2 TKMt2 , EpicMt2, MelankolaMT2, DevoOnline Bunun Gibi 7 Server DAha. + Rus PVP Lerindede Görev Aldım.

* Günlük ONLİNE Sürem : 7/24 Online

* GM Lik Bilgim [Tecrübem] :Metin2 Tecrübem 4 Yıl. Ama GMlik Tecrübem 2 Yıl. En Önemli Özelliklerim: [FirewaLL Kurabiliyorum.] [Navicat'ı Ezbere Biliyorum] [Putty'den Çok İyi Anlıyorum] [Filezilla Ve Diğer FTP Programlarını Çok İyi Biliyorum] [Metin2 Kurullumunda, Oyun İçinde Çıkan Bütün Sorunların Çözümlerini Bende Bulabilirsiniz]

* Benim Ağızımdan Metin2: Bence Metin2 Kardeşlik Dostluk Ve Birliğin Öğrenildiği, bazıların uğraşması gereken bazılarınında şansının yaver gittiği MMORPG Tabanlı Saygının Üst Seviyede Olması Gereken Eğlencenin Son Dorukta Olduğu Bir Oyun :) Sizi Anlıyorum Bir Oyun Serveri Taşımak Zor Sorumluluk İster ben [GA] olursam eger olursam bunun %70 ini üstüme yüklicem ! ve işiniz kolaylaşacak

* Oyun İçi Bir Yetkilinin GÖREVİ(GM,TL,SGM,GA Vs. ) Nedir ? : TL-Oyunun Kurucusu( Edit İtemler, Çar Banlama-Çözme Gibi Görevlerin Yetkilisidir) GA ( TL Yardımcısı) SGM ( Açılımı Super Game Master GM nin Bi Üstü Ve GMleri Yönetir. GM(GameMaster) Oyundaki Eventlerle İlgilenen 4x Hile Küfür Kontrolü Yapan Oyuncularla İlgilenen İMPLEMENTOR :)

* Neden Beni Seçmelisiniz? :
1.Adaletliyim.Oyuncular Arasında Ayrım Yapmam
2. Haksızlığa Tahammül Edemem
3. Tecrübem Çok İyi
4. Yabancı Dilim Var Gerekirse :)
5. Oyuncularla Gerekirse Çok Ciddi Gerekirse Çok İçiçe Olabilirm
6. Saygıda Kimseye Kusur Etmem Ne Userlara Nede TL mize :)
7-Babamı Bile Tanımam

Profesyonel Bir GM Nasıl Olmalı:

1. Profesyonel Bir Gm Oyuncularla Mesafesini Korur.

2. Oyundayken Kimseyi Tanımaz.

3. Herkeze Eşit Haklar Tanır.

4. Adalet Çok Önemli Bir Özelliğidir.

5. Oyun İçinde Saygısı Sonsuzdur.

6. Asla Küfür, Hile vb. Şeyleri Kullanmaz.

7. Bir Oyunda Edit Gm' ye Özel Eşyalar İçin Değil, Oyunun Düzen ve Dengesini Sağlamak İçin Bulunur.

Sanırım Bütün 7 Özellikleride Taşıyorum..!

Serverınıza İtem Alımlarını Artırırım User Çekerim Ayrıyetten GM LİK werirseniz Facebook Gibi Bazı Forumlarda Paylaşım Yaparım

msn : berhanturkuay@hotmail.com
Ekle Pro Gm İçin
EKLEYİN..

asdas das d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri