Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Yabancı Hack Forumlarından Edindiğim Yeni Hileyle Karşınızdayım. Hilemizin adı (CharMin)KarakterSüresi Anlamında ve Hile, Karakterimizin ( Angela Mao, Pedro Gomes , Christoper Smith) ve Adını hatırlayamadığım Öbür Karakterinde Süresini Uzatıyor... 1 Gün Kalmış Olsa Bile Karakterin Süresini 1337 Güne Çıkartan Bu Hilenin Wolfteamda Yeni Bir Çağ Açacağına İnanıyorum... Herkese İyi Hileler...
Hilenin Kullanımı: CharMin Dosyasını Açmadan Önce ManualRemove Adlı Klasörden Buddy2 Adlı dosyayı Wolfteam Klasörüne Atıyoruz ve Artık Hilemizi Açabiliriz... CharMin Dosyasını Açtığınızda Siyah Bir Ekran Gelip Kaybolacak.. Kaybolduktan Sonra Oyuna Girdiğinizde Artık Karakterlerinizin Süresinin 1337 Güne Çıktığını Görürsünüz...
Ayrıca WolfLitenin Hwidini Kırarım Diye Konuşanlar İçin WolfLite 7.1ide Rarın İçine Attım.
///
Hilenin Kullanımı: CharMin Dosyasını Açmadan Önce ManualRemove Adlı Klasörden Buddy2 Adlı dosyayı Wolfteam Klasörüne Atıyoruz ve Artık Hilemizi Açabiliriz... CharMin Dosyasını Açtığınızda Siyah Bir Ekran Gelip Kaybolacak.. Kaybolduktan Sonra Oyuna Girdiğinizde Artık Karakterlerinizin Süresinin 1337 Güne Çıktığını Görürsünüz...
Ayrıca WolfLitenin Hwidini Kırarım Diye Konuşanlar İçin WolfLite 7.1ide Rarın İçine Attım.
///
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sakın indirmeyin ben baktım Truva atı var eyer indirip acan olursa Pc nizi ele geçirir Kilit Pls. Şikayet Edildiniz 12312344 Desteklediğin için !
Sakın indirmeyin ben baktım Truva atı var eyer indirip acan olursa Pc nizi ele geçirir Kilit Pls. Şikayet Edildiniz 12312344 Desteklediğin için !
Evet Vürüs Var +Şikayet Ettim.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...