DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Kazık Atmam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProGamerS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 169

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Quaresma, Beşiktaş’ı zora sokacak bir harekette bulunmayacağını söyledi.

Kartal’ın Portekizli starı, “Ben burada yeniden futbol oynama sevgisini kazandım. Beşiktaş ve taraftarı çok özel. Tekliflerin olması normal. Şu an tek düşüncem kupayı kaldırmak. Beşiktaş’a para kazandırmadan da gitmem” dedi.

BEŞİKTAŞ’IN Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Siyah-Beyazlı camiaya garanti verdi... Kartal’ın sezon başında 7.3 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek İnter’den transfer ettiği 27 yaşındaki yıldız futbolcu, Portekiz basınına Beşiktaş’ı öven açıklamalar yaptı. Hayranı olduğu Beşiktaş taraftarına asla yanlış yapmayacağını söyleyen 27 yaşındaki yıldız, “Beşiktaş taraftarı benim için çok özel. Onların sevgisini kaybedecek herhangi bir hareketten kaçınırım” dedi.

İnter’de futboldan soğumuştum

İyi bir sezon geçirmeseler de Beşiktaş’ta mutlu olduğunu belirten Portekizli star, “Beşiktaş’ta yeniden futbol oynama sevgisini kazandım. Futboldan tekrar zevk alır hale geldim. Bu anlamda Beşiktaş’a çok şey borçluyum. Çünkü İnter’deyken futboldan soğumuş ve hiçbir şeyden keyif alamıyordum. Burada her çok güzel. Bu nedenle kendimi Beşiktaş’a borçlu hissediyorum. Yönetimi ve camiayı üzecek bir harekette bulunmayacağım” ifadelerini kullandı.

Bir çok teklif olduğunu biliyorum

Beşiktaş’la birlikte yeniden milli takıma seçildiğini de hatırlatan Q7, “Şimdi bir çok teklif var. Bunların bir çoğu kulağıma kadar geliyor. Teklifler her zaman futbolcuları gururlandırır. Ama şu an benim için en önemli şey Türkiye Kupası’nı kazanıp Avrupa yolunu açmak. Gün gelir Beşiktaş’tan ayrılırsam da kulüple ve taraftarlarla en iyi şekilde ayrılacağım. Giderken Beşiktaş’a başarıların yanı sıra para kazandırmak hedefindeyim” şeklinde konuştu.

Sakın bir daha beni yenmeyin

Neşeli geçen idman maçında Bobo, Sivok, Fernandes, Hilbert, Simao, Rıdvan ve Ekrem’den oluşan yeşil takım, Quaresma, Necip, Aurelio, Atınç, Onur ve Erhan’dan oluşan siyah takımı 7-4 yendi. Q7 galibiyeti kutlayan ve basına poz vermeye çalışan yeşil takımın üzerine şut çeker gibi yapıp, “Sakın bir daha benim takımımı yenmeyin” uyarısı yaptı. Formula 1 Türkiye GP’nde mücadele edecek Hispania Racing’in pilotları Vitantonio Liuzzi ve Narain Karthikeyan da idmana geldi. Pilotlar, fotoğraf çektirirken, Simao ve Q7 ile konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri