HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
u yazımızda ana bilgisayardan diğer bilgisayarları çok basit bir şekilde yönetebileceğiniz, web,program,printer,usb gibi yasaklamalar getirebileceğiniz,Faronics firması tarafından üretilen INSIGHT adlı programın tanımını ve videolu olarak kurulumunu,ayarlarını anlatacağım.Bu program aslında sınıf ortamında öğretmenler için öğrenci bilgisayarlarını yönetmek amacıyla yazılmış bir programdır.Ancak her network ortamında kullanılabilecek çok başarılı bir program.Şimdi geçelim programdan daha detaylı bahsetmeye.
Program çok basit bir sistemle çalışıyor. Ana bilgisayara Teacher seçeneğiyle kurulum yapıyoruz ve yöneteceğiniz bilgisayarada student modunda kuruyorsunuz. Daha sonra ana bilgisayardan yüklemiş olduğunu bilgisayarın listesi karşınıza geliyor. Yönetmek istediğiniz bilgisayara aşağıdaki menüdeki bütün herşeyi uygulayabiliyorsunuz.
İşte programdan bir görüntü
Uzaktan Yönetim
Ekranı İzlemek
Uygulama ve Web Kısıtlamaları
Printer kısıtlaması
Uzaktan Uygulama Çalıştırmak
Ekran Fotoğrafını Çekmek
Usb`leri Devre Dışı Bırakmak
Evet gördüğünüz gibi gayet özellikleri etkileyici bir program.
NOT : Prog. Bulamadım K.bakmayın
Program çok basit bir sistemle çalışıyor. Ana bilgisayara Teacher seçeneğiyle kurulum yapıyoruz ve yöneteceğiniz bilgisayarada student modunda kuruyorsunuz. Daha sonra ana bilgisayardan yüklemiş olduğunu bilgisayarın listesi karşınıza geliyor. Yönetmek istediğiniz bilgisayara aşağıdaki menüdeki bütün herşeyi uygulayabiliyorsunuz.
İşte programdan bir görüntü
Uzaktan Yönetim
Ekranı İzlemek
Uygulama ve Web Kısıtlamaları
Printer kısıtlaması
Uzaktan Uygulama Çalıştırmak
Ekran Fotoğrafını Çekmek
Usb`leri Devre Dışı Bırakmak
Evet gördüğünüz gibi gayet özellikleri etkileyici bir program.
NOT : Prog. Bulamadım K.bakmayın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.